Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kick-Ass se přidal ke Kingsmanům


ikona
KarelR
aaron taylor-johnsondaniel bruhlgemma artertonharris dickinsonkingsmankingsman: the great gamematthew goodematthew vaughnralph fiennes
Na třetí Kingsmany si ještě chvíli počkáme, jejich "náhrada" ale vůbec nevypadá zle. 

Pořád mi není úplně jasné, proč Matthew Vaughn místo Kingsmanů 3 dělá na prequelu o vzniku téhle špiónské organizace. Natáčení už je ale v plném proudu, česká premiéra bude 14. listopadu 2019 a obsazení rozhodně nenaznačuje, že půjde o lacinou výplň před dalším klasickým sequelem.

Co mě k téhle domněnce vede? Vlastně jen to obsazení. Vaughn totiž sesbíral neskutečnou plejádu herců, kteří budou dělat společnost Harrisi Dickinsonovi (hlavní hrdina Conrad) a Ralphu Fiennesovi (Conradův mentor). Jmenovitě na plac dorazí Daniel Brühl, Charles Dance, Rhys Ifans, Matthew Goode, Gemma Arterton, Tom Hollander, Djimon Hounsou, Stanley Tucci, Alison Steadman, Robert Aramay a především Aaron "Kick-Ass" Taylor-Johnson. A i když to zatím vypadá, že Vaughn neulovil Rachel Weisz a Brada Pitta, pořád to zní spíš jako oscarové drama a ne jako akčňák z první světové války.

Kdysi to vypadalo, že se trojka Kingsmanů natočí společně s prequelem (respektive ihned po něm), tyhle plány jsou ale nejspíš pasé. Snad to nesouvisí s přechodem Foxů pod Disneyho (The Great Game se teď stíhá těsně před ním), protože jsou Kingsmani eRkovým pilířem, jehož budoucnost bude podobně komplikovaná jako ta Deadpoolova. Vaughn si mimochodem jako záporáka do trojky vysnil samotného Rocka. Uvidíme, jestli mu s tím u Disneyho nějak pomůžou, v každém případě však budeme doufat, tahle se hlavní trilogie nakonec uzavře. Minimálně kvůli Firthovi a Egertonovi, které jejich role očividně dost baví.

---

Vytáhni v hospodě: Vaughn pořád chystá i seriál a celovečerák se Statesmany, v němž by se vrátili Jeff Bridges, Channing Tatum a Halle Berry. Tade ale žádné reálně obrysy zatím nemáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace