Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Terminátor má název


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerdeadpooljames cameronlinda hamiltonterminatorterminator dark fatetim miller
James Cameron se rozpovídal o hrdinech nového Terminátora. Co jsme se dozvěděli?  

Na podzim se v kinech objeví už šestý Terminátor a že by se na něj filmoví diváci extra těšili, to se zatím úplně říct nedá. Pátý Terminátor s podtitulem Genisys byl obrovským zklamáním, po kterém jsou fandové raději opatrní, režisér Deadpoola Tim Miller je tak trošku sázka na nejistotu a první fotka, z níž nebylo možné poznat, jestli Mackenzie Davis hraje ženskou nebo chlapa, nikomu na klidu taky nepřidala. Víme, že děj bude ignorovat všechno od trojky dál a má představit nové hrdiny. James Cameron se teď ale o novém filmu trošku rozpovídal a vypadly z něj zajímavé věci. Jako třeba název. 

Další díl kultovní ságy vzniká pod jménem Terminator: Dark Fate. Původně pracovní název byl po svém prozrazení (téměř) potvrzen jako oficiální, ještě důležitější je ale to, co řekl Cameron o návratu Lindy Hamilton a Arnolda Schwarzeneggera. Sarah Connor by podle všeho měla být ještě drsnější a ještě temnější postava než ve Dni zúčtování a fakt, že celé roky bojovala o budoucnost lidstva, se na ní hodně projeví. Prý nemáme čekat extra sympatickou postavu, rozhodně však půjde o silnou hrdinku. 

A Arnold? Tam je to ještě zajímavější, bude mít totiž dvojroli a jeho Terminátor by prý měl být jiný model než ten, který známe z jedničky a dvojky. Jo a možná to bude záporák, kdyby vás to zajímalo, což je rozhodně zajímavá zpráva. Okolo druhé Arnieho role ale zatím Cameron mlží. Jsou to zajímavé zprávy a snad budou stačit na to, aby se kolem filmu začalo vytvářet nějaké to pozitivní očekávání. Už by to bylo docela i potřeba. 

---

Vytáhni v hospodě: V šestém Terminátorovi se objeví i Brett Azar, který si „zahrál“ v pátém filmu Arnolda. Nebo spíš jeho tělo. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (21)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace