Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Dva Avengeři a konec zločinu


ikona
Mr. Hlad
chris evanseddie redmaynefelitiy joneskeira knightleyna obzorurobert pattinsontom holland
Jak krást v zemi, kde se krást nedá? Co se může stát na americkém venkově? A které hvězdy vystoupají až do nebe?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V pokračování hororu The Boy 2 se na scénu vrací podivná loutka, kolem které bývá spousta mrtvol. Drama Harriet bude vyprávět příběh bývalé otrokyně, která se rozhodla pomoci ke svobodě dalším otrokům. 

V hororu The Devil All The Time se sejdou Tom Holland, Chris Evans nebo Robert Pattinson a ukážou vám, že americký venkov může být hodně nebezpečný. Anna Kendrick musí ve vánoční komedii Nicole převzít práci svého táty Santa Clause. 

Eddie Redmayne a Felicity Jones budou v dramatu The Aeronauts v rámci vědy bojovat o život vysoko v oblacích. V romantice All the Bright Places zjistí dva teenageři, se kterými se život nemazlil, že s tím správným člověkem po boku jde všechno líp. 

V dramatu Misbehaviour se Keira Knightley pokusí proniknout na pódium při vyhlašování Miss World. Kde jinde taky bojovat za lidská práva? Ve sci-fi The Last Days of American Crime bude parta zločinců chystat velkou loupež. A mají na to jen týden, protože pak veškerá zločinnost zmizí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace