Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aquaman dostane hororový spin-off


ikona
KarelR
aquamandcjames wanthe trench
Proč vymýšlet celovečerní filmy pro oblíbené postavy, když je můžete vyrábět z blockbusterových scén? 

U DC v posledních letech fungovali stylem „když něco funguje (nebo je to alespoň trochu populární), uděláme toho nějak víc“. Po Suicide Squad se třeba vyrojila kupa projektů s Harley Quinn a řešil se i spin-off s Deadshotem, načež se začalo mluvit o sólovkách Deathstrokea, Nightwinga, Blue Beetla, Batgirl nebo Supergirl, která má solidní úspěch v televizi. Po selhání Justice League se výrazně přibrzdilo a nakonec se reálně dočkáme jen Shazama!, Birds of Prey, Wonder Woman 1984, Batmana a reimaginace Suicide Squad od Jamese Gunna. Náhlé spin-offy ale u DC pořád nevzdali a jeden teď vyfasoval Aquaman.

O čem bude? No přeci o děsivém příkopu s vodními monstry (oficiálně The Trench), v němž jsme v prosinci strávili asi pět minut. Warnerům se tahle sekvence líbila natolik, že z ní hodlají vyždímat celovečerní film, který začínají psát debutanti Noah Gardner a Aidan Fitzgerald. Jejich úkolem je vymyslet k téhle části Atlantidy nosný příběh, jenž nebude stát moc peněz (půjde jen o levnější hororovou žánrovku). A přestože to už takhle nedává moc smysl, ten nejzábavnější detail vás teprve čeká.

Jak totiž možná tušíte, v tomhle levobočkovi se neobjeví nikdo z Aquamana a samotný James Wan ho bude jen zdálky produkovat. Studio nicméně věří, že tenhle biják rozšíří brand, udělá velký byznys za malou investici a ideálně ještě zkrátí čekání na Aquamana 2, který se ještě vůbec nezačal řešit. A proč to Warnerům vymlouvat, že. Investice tímhle směrem je přece mnohem logičtější, než se pořádně starat o nejslavnější postavy a vydupat ze země třeba druhého Muže z oceli nebo tolik odkládanou sólovku Flashe…

---

Vytáhni v hospodě: Guillermo del Toro v listopadu potvrdil, že měl pro Warnery hotový scénář Justice League Dark. Snad ho z toho šuplíku časem vyndají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace