Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #492 o Potterovi a mývalech


ikona
Mr. Hlad
deloreanharry potterhugh jackmanjurassic parknávrat do budoucnostiryan reynoldsvíkendový výplach
Která marvelovská hvězda nás opustila? Jak by Harry Potter vypadal s eRkovým ratingem? A jsou Deadpool a Wolverine kamarádi?  

Vykutálený výplach

Začátky týdne
Dnes se Guillermo del Toro může pochlubit Oscarem a pověstí jednoho z vizuálně nejzajímavějších filmařů na světě. V roce 2001 ale dělal triky pro reklamy. A v těch reklamách hrál.

 

Rating týdne
Harry Potter je považovaný za jedenu z nejlepších filmových sérií pro celou rodinu a rozhodně právem. Kdyby se ale tvůrci rozhodli zkusit oslovit starší a dospělejší publikum, přidali pár vulgarit a malinko přitlačili na pilu, tak by to taky nemuselo být zlé.

Dokument týdne
Na Netflixu teď můžete najít hodně chválený dokument Fyre o jednom ambiciózním hudebním festivalu, který se tak úplně nepovedl. Těžko říct, kolik lidí z Evropy plánovalo tam jet, ale přiznám se, že kdyby tam vedle muziky byli i dinosauři, já sám bych o tom minimálně uvažoval.

RIP týdne
Tak nám zemřel Oreo. Že nevíte, kdo to je? Jedna z největší marvelovských hvězd přece! Mýval, podle kterého udělali Rocket a dokonce přišel s Jamesem Gunnem na premiéru prvních Strážců Galaxie. Ale jednou tam musíme všichni, tak se s tím zkuste nějak vyrovnat…

Mír týdne
Hugh Jackman a Ryan Reynolds jsou evidentně kámoši a rádi do sebe šijí na sociálních sítích. Teď si ale řekli, že toho bylo dost. A že je na čase, aby se zachovali jako dospěláci a jeden druhému se omluvili. Moc jim to nevyšlo.

Reklama týdne
Jaké problémy může zažívat Forest Whitaker při čištění zubů? V čem mají odlišné názory Harrison Ford a jeho pes? A jak zhasnout Ameriku? Stačí, když se v Amazonu trošku urvou ze řetězu se svými nápady…

Foto týdne
Kdo vyhraje Oscary, zjistíme už velmi brzy, ale jména nominovaných už jsou pár dní venku. Akademie se teď pokusila udělat fotku, na které by se všichni, kteří mají šanci plešouna vyhrát, sešli. Účast sice nebyla stoprocentní a pár lidí nedorazilo, ale i tak je to docela zajímavá slezina.

Souboj týdne
Bitka Yody a hraběte Dooku patří k těm nejlepším, které jsme ve Hvězdných válkách viděli. Christopher Lee versus digitální trpaslík si teď dali druhé kolo. A i když je animované, pořád se na to docela dobře kouká.

Auto týdne
Pár týdnů zpátky jsme vám v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone pouštěli Návrat do budoucnosti, s Imfem jsme ho probrali v MZ Speciálu a teď se k němu ještě vrátíme. Nebo spíš k DeLoreanu.

Duel týdne
Minulý týden jsme se ptali, kolikrát jste byli na Bohemian Rhapsody, největším hitu českých kin. Nejvíc jste ho viděli 3x. Čekali jsme asi větší čísla…

Dneska budeme řešit Batmana. V tom chystaném si ho totiž nezahraje Ben Affleck a Matt Reeves podle všeho hledá mladšího herce. Zajímá nás tedy, kdo by podle vás byl ideálním představitelem nového Batmana. Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace