Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hanks jede na divoký západ


ikona
Mr. Hlad
bournecaptain phillipsnews of the worldpaul greengrasstom hanks
Dvojka z Kapitána Phillipse míří mezi kovboje.  

Režisér Paul Greengrass si vloni odskočil k Netflixu, kde natočil thriller 22 July. Za ten ho filmový svět víceméně chválil, na druhou stranu tenhle Brit patří mezi režiséry, kteří by se měli držet velkého plátna, protože jeho styl a práce s kamerou v kině zkrátka vyniknou lépe. Naštěstí se do kin se svou novinkou News of the World vrátí a bude u toho i jeho starý známý. Tentokrát ne Matt Damon, s nímž udělal tři Bourny a ještě Zelenou zónu, ale Tom Hanks, který si zahrál v jeho Kapitánu Phillipsovi. 

News of the World se má odehrávat v roce 1870 po konci americké občanské války a Hanks si zahraje bývalého jižanského důstojníka Jeffersona Kydda, jenž cestuje po stále ještě divokém západě a čte tamním obyvatelům zprávy ze zbytku Ameriky a celého světa. Teď je navíc informuje i o tom, že byl schválen dodatek ústavy, který dává právo volit všem dospělým mužům, má však ještě jeden úkol. Musí do San Antonia dopravit desetiletou dívku, jejíž rodiče před lety zabili indiáni a ji samotnou vychovali. Problém je, že ona o záchranu a návrat do civilizace a k lidem, které nezná, ani v nejmenším nestojí. Uvidíme, jestli z toho nakonec vyleze komorní dialogové drama, nebo něco víc… jaksi greengrassovského. S Hanksem před kamerou to ale nejspíš bude zajímavé v každém případě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace