Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Útěk z New Yorku konečně ve správných rukách


ikona
Mr. Hlad
escape from new yorkjohn carpenterkurt russellleigh whannell
Had se vrátí. A mohlo by to stát za to.  

Když se mluví o nejlepších filmech Johna Carpentera, obvykle se zmiňuje Halloween nebo Věc, ale jeho Útěk z New Yorku je dnes už taky klasika. Jednooký Kurt Russell jako Snake Plissken je jedním z nejlepších filmových drsňáků všech dob a nápad proměnit New York na vězení, kde neplatí žádná pravidla a lidský život má nulovou cenu, byl bez pochyby skvělý. Bohužel dvojka Útěk z L.A. u diváků propadla a na plánovanou trojku Escape from Earth bohužel nikdy nedošlo. 

O remaku se mluví už pěkných pár let. Více či méně s ním byli spojováni Gerard Butler nebo Tom Hardy a naposledy se o předělávku pokoušel producent a scenárista seriálového Luthera Neil Cross. Nakonec prý mělo jít o prequel, v němž bychom zjistili, jak se během strašlivé bouře z New Yorku staly ruiny a jak se tu Snake pokoušel najít nebezpečného miliardáře. Ale nakonec to celé bude asi trošku jinak. 

Foxové totiž zlanařili Leigh Whannella. Tvůrce Saw a režisér loňského Upgrade má za úkol napsat úplně nový scénář a možná by se mohl chopit i režie, i když těžko říct, když před pár dny kývl na Neviditelného muže. My bychom ho za kamerou viděli určitě rádi. V Upgrade ukázal, že umí za málo peněz předvést docela velké věci, že zvládá skvěle akci a nezapomíná přitom na svoje béčkové kořeny. Přesně tahle kombinace by mohla novému Útěku z New Yorku slušet. Tak snad to dopadne a doufejme, že studiu se pak i povede sehnat někoho, kdo by důstojně nahradil Kurta Russella. I když to bude zatraceně těžké. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace