Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci Deadpoola chystají originální sci-fi


ikona
Mr. Hlad
deadpooljoseph kosinskinetflixpaul wernickrhett reesespiderhead
Kriminálníci, šílení doktoři, lékařské experimenty a hodně zajímaví lidé za kamerou.  

Ryan Reynolds nedávno oznámil, že třetí Deadpool by měl být úplně jiný než předchozí dva, ale dá se předpokládat, že i tentokrát mu pomůžou na plátno scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick. Tihle dva jsou v poslední době v Hollywoodu dost žádané zboží a vedle držkatého žoldáka mají na kontě i Zombieland a jeho blížící se sequel Zombieland: Double Tap a dostali za úkol vymyslet, jak zrestartovat Piráty z Karibiku. Zlákal je i Netflix, pro který napsali akčňák 6 Underground, v němž bude Ryan Reynolds hrát miliardáře, jenž se spolu s partou podobně bohatých hrdinů rozhodne založit komando, které by likvidovalo nejhorší zločince světa. A šéfovat tomu bude Michael Bay.

A u Netflixu oba scenáristé ještě zůstávají. Chystají totiž sci-fi Spiderhead a i tentokrát bude jejich scénář režírovat docela zajímavý tvůrce. Za kameru se posadí Joseph Kosinski, autor nového TRONA, jenž momentálně kutí Top Gun: Maverick. Děj se má odehrávat v blízké budoucnosti ve vězení, jehož „klienti“ mají možnost zkrátit si trest, pokud kývnou na nabídku nechat na sobě testovat nové medikamenty. Hlavní hrdina téhle nabídky využije a zúčastní se experimentu se speciální drogou, která dovede v člověku vyvolat pocit lásky. Zní to bezpečně, ale brzy mu dojde, že teď moc neví, jestli vůbec může věřit svým vlastním emocím. Popravdě z téhle zápletky může být jak zajímavé komorní drama, tak pořádná béčková sci-fi jízda s vězením plným magorů, které ovládají uměle vyvolané emoce. V každém případě Kosinski je zárukou toho, že to bude skvěle vypadat. Casting by měl začít už brzy a režisér se chce vrhnout do práce hned potom, co dodělá druhý Top Gun. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace