Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerová nálož ze Super Bowlu: Avengers, Hobbs a horory


ikona
Cival
alita: bojovy andelavengers: endgamecaptain marvelkouzelny parkmyrychle a zbesile: hobbs a shawscary stories to tell in the darksuper bowl
Všechny spoty z letošního Super Bowlu na jednom místě. 

Letos teda dost slabota. V DC se do Super Bowlu nepustili (chudák Shazam) a kvůli obecnému zkracování rozestupů mezi premiérami a hlavními částmi kampaní se nepotřebovali pochlubit svými letními blockbustery ani další studia. Takže si povinné kolečko odbyl Marvel, připomněla se (vcelku marná?) čtyřka Toy Story, rutinním sestřihem nabušeného traileru se představil davům Hobbs, za obrovským komerčním úspěchem jde tvůrce Uteč! se skvěle vypadající hororovou novinkou My a jinak už došlo jen na dva pokusy zvrátit rozpaky z blížícího se uvedení: Ale ani Alita, ani Kouzelný park svými spoty nezavdávají kdovíjak velkou příčinu se zalogovat na stránky multiplexů a předobjednávat lístky. 

Jediným výraznějším překvapením je tak jen představení nového projektu Guillerma del Tora, který produkuje adaptaci legendárních horrových historek. Jen škoda, že ty tři mastné spoty, které v patnácti sekundách skoro nic neukážou, jsou ze své podstaty nicneříkající. Inu, ještě jeden takovýhle ročník a na Super Bowl se už vůbec nebude vyhlížet kvůli filmovým ochutnávkam, ale čistě kvůli reklamám na pivko, čutání a rekordům Toma Bradyho.   

Avengers: Endgame

Toy Story 4: Příběh hraček

Captain Marvel

Alita: Bojový anděl

My

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Scary Stories to Tell in the Dark

Kouzelný park

Co vás letos dostalo nejvíc? Dejte vědět v diskuzi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace