Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine jako soukromé očko z budoucnosti


ikona
Mr. Hlad
dunehugh jackmanrebecca fergusonreminiscencewestworld
Hugh Jackman a Rebecca Ferguson opět spolu. A tentokrát bez písniček.  

Hugh Jackman jako Wolverine skončil a bude ještě asi chvilku trvat, než ho začnou diváci vnímat jinak než jako „toho herce, co hrál toho drsňáka z X-Menů.“ Jemu to však asi moc nevadí. Zatím se vyloženě nesnaží najít novou sérii a pokouší se dohnat to, co kvůli X-Menům zameškal. Jeho politické drama The Front Runner, kde si zahrál Garyho Harta, jehož ambice stát se prezidentem USA zničil jeden luxusní skandál, nakonec nezaujalo tak, jak asi Jackman doufal, ale minimálně muzikál Největší showman ukázal, že dovede dostat lidi do kina i bez adamantiových drápů. 

A právě v Největším showmanovi si zahrál s Rebeccou Ferguson, která je na tom podobně jako on a potřebuje roli, díky níž by se vymanila ze stínu Mission: Impossible. Na její Dunu si ještě chvilku počkáme, ale nejspíš ráda kývla na další spolupráci s Jackmanem. Tentokrát se ovšem zpívat nebude. 

Jejich nový společný projekt Reminiscence totiž bude science fiction z blízké budoucnosti, kdy podstatnou část světa zatopily oceány a lidi se museli trošku přizpůsobit. To se týká i Nicka Bannistera, který se živí jako „soukromé očko přes lidskou mysl.“ S pomocí speciální technologie dovede proniknout do hlav svých klientů, trošku se jim pohrabe ve vzpomínkách a pomůže jim tam najít řešení na jejich potíže. Jeho nejnovější klientka má zdánlivě banální problém, ztratila klíče. A když se jí Bannister začne šťourat v paměti a zjistí o ní i ty nejintimnější informace, zamiluje se do ní. Happy end? Ani náhodou, jeho zákaznice se totiž beze stopy vypaří a najít ji nebude žádná sranda. A může to být i hodně nebezpečné. Kdo se ujme režie, se zatím neví, ale o scénář se postarala autorka seriálového Westworldu Lisa Joy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace