Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Johnny Depp a novinka od režiséra Blade Runner 2049


ikona
Mr. Hlad
denis villeneuvedunefrank herbertjohnny deppmarisa tomeina obzorurobert pattinsonwill ferrell
Filmová verze klasiky Franka Herberta, Will Ferrell a Johnny Depp v serióznějších rolích a výlet mezi nejbohatší 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Will Ferrell se v hořce komediálním dramatu Downhill zhostí role otce, jenž se octne spolu se svou rodinnou pod lavinou. A zachová se jako totální posera. V animáku Christmas Carol zjistíte, že fantazie malé holčičky může být pořádně šílená. 

V dramatu Waiting for the Barbarians se spolu s Johnnym Deppem podíváme do malého města na hranicích obří říše, kde si mladý hrdina musí ujasnit, jestli slouží těm správným lidem. V satirické komedii Greed se podíváme do světa nechutně bohatých lidí. 

Kultovní nezávislý režisér Jim Jarmush se ve své novince The Dead Don‘t Die pokusí o žánr hororové komedie se zombíky, Adamem Driverem a Billem Murrayem. V dramatu Human Capital jedna ošklivá nehoda zcela změní osudy dvou rodin a jejich dětí. 

Kultovní sci-fi klasika Duna míří do kin a režíruje jí Denis Villeneuve, autor Příchozích a druhého Blade Runnera. It's a Wonderful Sponge vám ukáže, jak vlastně přišel na svět animovaný borec Spongebob a jak se začal kámošit s Patrickem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace