Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman se vrátí už za dva roky


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleckdcmatt reevesthe batmanwarner bros
Temný rytíř se chystá na další šichtu 

Warneři a DC se pomalu začínají dávat dohromady z toho, jak se jim rozpadl filmově-comicsový svět. Muž z oceli se celkem povedl, ale Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti a Sebevražedný oddíl už úplně ne a i když výdělky nebyly zlé, čekalo se víc. A hlavně se však čekalo, že to celé bude o dost lepší. Posledním hřebíčkem do rakve se pak stala nepovedená Liga spravedlnosti. Ukázalo se, že studio bylo až příliš ambiciózní, protože klasičtěji pojatá sólovka Wonder Woman se divákům líbila o poznání víc a aktuální Aquaman utržil miliardu. Studio to tedy zkusí tak nějak od začátku a pomaleji. 

 

Příští rok uvidíme ženskou týmovku Birds of Prey a Matt Reeves teď potvrdil, že na The Batman taky nebudeme čekat. Bruce Wayne by se měl podle jeho slov vrátit do akce v roce 2021 a Warneři nečekali a rovnou oznámili, že si v kalendáři máme zakroužkovat 25. červen 2021. Reeves řekl, že se můžeme těšit na comicsovku ve stylu noir a samotný Batman by se měl věnovat detektivní práci víc, než jak tomu bylo v předchozích filmech. Měli bychom se taky dočkat většího počtu záporáků a nebude to jen Batman vs. zloduch. 

Podle režiséra by se mělo začít s obsazováním a Reeves bude mít celkem důležitý úkol. Musí totiž najít nového Batmana. Ben Affleck totiž kostým pověsil oficiálně na hřebík a role by se měl ujmout někdo jiný. Mluvilo se o tom dlouho, ale až dnes to konečně víme se stoprocentní jistotou. Podle neoficiálních informací teď Warneři spolu s režisérem hledají někoho mladšího. Pokud máte nějaký nápad, tak se klidně pochlubte v diskusi. 

---

Vytáhni v hospodě: Vedle Batmana potvrdili Warneři i premiéry pro animák DC Super Pets, který uvidíme 21. května 2021 a dvojku Sebevražedného oddílu, ta dorazí 6. srpna 2021. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace