Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zack Snyder se vrací k zombíkům


ikona
KarelR
army of the deadnetflixzack snyder
Režiséři epických blockbusterů se pomalu stěhují na Netflix. Tvůrčí svoboda je holt tvůrčí svoboda... 

Zack Snyder se po Třístovce a Watchmenech ujal propojeného vesmíru od DC. Za Muže z oceli ještě sklidil spoustu chvály, duel Batmana se Supermanem mu však přinesl spíš hejt a Justice League ani nedotočil. Jak asi víte, po sebevraždě Snyderovy dcery se klíčová týmovka od DC dodělala bez něj. Teď ale konečně přišel čas na comeback, ve kterém nebudou chybět zombíci.

Přesně tak, Snyder se vrací ke kořenům (v roce 2004 debutoval remakem Úsvitu mrtvých), a to kupodivu za peníze Netflixu. Stejně jako Scorsese, Bay nebo Ayer vyměnil stříbrné plátno za víc tvůrčí svobody, jíž hodlá plně využít u akční řežby Army of the Dead. Pod tímhle názvem se skrývá epický heist, v němž se banda žoldáků pokusí ukrást pohádkové jmění. V cestě jim ale kromě klasických nepřátel bude stát i kupa zombíků, jelikož se peníze nacházejí v karanténní zóně zamořeného Las Vegas.

Snyder slibuje, že se ve filmu hodlá naplno utrhnout ze řetězu, což... zní výborně i děsivě zároveň. Všichni si totiž pamatujeme Sucker Punch, ve kterém tohle utrhnutí moc nevyšlo, Army of the Dead ale přeci jen zní výrazně "klidněji". Snad se Zackovi u Netflixu a v zombie žánru zase jednou zadaří. Při jeho vizuálních schopnostech je totiž věčná škoda, že se často topí ve všem okolo.

---

Vytáhni v hospodě: Bay dostal na svůj akčňák 6 Underground 150 milionů dolarů, Army of the Dead by měla stát až 90 milionů. Netflix se s tím fakt nemaže!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace