Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Hříšný tanec


ikona
Mr. Hlad
baby nebude sedět v koutědirty dancinghříšný tanecjennifer greymoviezonepatrick swayzepopkulturní milníky
Na Valentýna pro vás máme romantickou klasiku. A rovnou dvakrát! 

Popkulturní milníky podle MovieZone se nám rozjely docela dobře. Naposledy jsme měli vyprodané Aero na Návratu do budoucnosti a pár měsíců zpátky jsme si my a podle všeho i vy užili druhé Žhavé výstřely, ale jinak se promítají především chlapské filmy. Poslední skaut, Predátor, Cliffhanger, Komando… prostě věci, které máme rádi. Ale i my si musíme dát od rvaček a střílení pauzu, a tak jsme si řekli, že si na Valentýna pustíme něco, co by se mohlo líbit i dámám. 14. února bude tedy v kině Aero nejromantičtější z romantických klasik, zvedačky, Johnny a Baby… no prostě Hříšný tanec. 

Popravdě zájem o projekci téhle klasiky nás docela zaskočil, ale naštěstí jsme připravení na všechno. Projekce od 20:30 už je beznadějně vyprodaná a rychle se plní i ta, kterou jsme přidali na 18:00. Na tu zbývá posledních pár desítek lístků, takže pokud si chcete Valentýna zpříjemnit touhle nezklamávající romantickou klasikou, kupujte tady. A moc neváhejte, protože lístky mizí velice rychle. My dorazíme na obě projekce a před filmem se tedy můžete těšit na krátký úvod a kvíz, tak přijďte, těšíme se na vás v kině Aero ve čtvrtek 14. února od 18:00 a od 20:30. Přeci nebudete na Valentýna sedět v koutě, ne?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace