Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá režisér krváku Upgrade?


ikona
Mr. Hlad
dark universeinvisible manleigh whannellsawtom cruiseuniversalupgrade
Kdo ze zrušeného hororového vesmíru Dark Universe dostane druhou šanci?  

Jsou to pouhé dva roky, co jsme ze všech stran slyšeli, jak se chystají filmy o hororových monstrech studia Universal, které se budou odehrávat v jednom vesmíru. Pak ale Mumie s Tomem Cruisem víceméně vyhořela a veškeré plány na Frankensteinovu nevěstu, Neviditelného muže nebo Vlkodlaka šly do háje. A po celém slavném Dark Universe nám zůstala jen fotka s Javierem Bardemem, Johnnym Deppem a dalšími hvězdami, které si šly hledat nové projekty. Bylo však celkem jasné, že hrdinové a monstra, která si měli zahrát, si dlouho dovolenou brát nebudou. 

Studio se nakonec dohodlo se současným hororovým králem a filmům nakonec pomůže do kin producent Jason Blum, mělo by ovšem jít o samostatné filmy a žádné budování velkého universa zatím podle všeho nehrozí. Dokonce by měly mít filmy i jinak velké rozpočty a mají se přizpůsobovat tomu, kdo je bude točit. Je tedy možné, že další velkolepá podívaná za desítky milionů dřív nebo později vznikne, ale vedle toho uvidíme i menší filmy. Proč ne? 

Jako první by měl dostat šanci Neviditelný muž. Toho se měl původně zahrát právě Johnny Depp, s ním se ovšem už nepočítá, máme ale zajímavější jméno. Režírovat totiž bude Leigh Whannell, který spolu s Jamesem Wanem napsal Saw nebo Insidious a nedávno přesedlal i k režii. A celkem úspěšně, jeho trojka Insidious byla fajn a akční řezničina Upgrade patří k nejpříjemnějším překvapením loňského roku. Whannell umí točit a umí i šetřit a pokud mu Blum opravdu nechá na place prostor, mohl by Neviditelný muž být hodně zajímavý. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace