Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s novým Robocopem?


ikona
Mr. Hlad
ed neumeierneill blomkamppaul verhoevenpeter wellerrobocoprobocop returns
Robotický policajt se chystá na další misi. A zatím to nevypadá zle.  

Pokus zremakovat Robocopa před pár lety úplně nevyšel a i když verze, kterou natočil Jose Padilla, nebyla vůbec špatná, moc nevydělala a kvalit originálu bohužel nedosáhla. Ale Hollywood to zkouší znovu. Naposledy jsme o tomhle robopoldovi slyšeli, když se ho ujal Neill Blomkamp. Tomu jsme po Districtu 9 hodně fandili, bohužel scifárny Elysium a Chappie naše nadšení zchladily. Přesto Blomkampovi docela držíme palce a Robocop by mu mohl s jeho láskou ke kombinování drsných sci-fi a politiky sednout. Jen bude potřeba, aby ho někdo hlídal, aby v té politice moc neulítl. 

Jeho Robocop Returns, který by měl navazovat přímo na jedničku, vzniká v produkci Eda Neumeiera, jenž napsal scénář k původnímu filmu. Ten teď prozradil, že jeho scénář Blomkamp a scenárista Justin Rhodes nakonec nepoužijí a píší svůj vlastní, který bude trošku jiný. Zároveň ale Neumeier řekl, že Blomkamp chce natočit svého Robocopa tak, aby vypadal, jako kdyby ho dělal sám režisér originálu Paul Verhoeven. Což víceméně potvrzuje to, co se tušilo. Bude to oldschool a bude to drsné. 

O zápletce se rozpovídat moc nechtěl, ale řekl, že se má příběh odehrávat ve světě, kde se stalo naprostým standardem, že si lidé upgradují vlastní těla. A že jeden záporák bude právě takhle upravený, zatímco druhý by měl být vysoce postaveným zaměstnancem mocné korporaci. Podstatným tématem nového Robocopa by pak měl být vztah lidí k technologiím. Kdy se však začne natáčet, zatím nikdo neví. A bohužel je téměř jisté, že Blomkamp a Neumeier se nakonec budou muset obejít bez Petera Wellera. Sice chtěli, aby si zopakoval svou ikonickou roli, ale je mu přes sedmdesát a údajně řekl, že nemá zájem. Tak snad se nechá ukecat alespoň na cameo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace