Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bumblebee se vrátí


ikona
Mr. Hlad
bumblebeehailee steinfeldparamounttransformerstravis knight
Jedno z nejpříjemnějších překvapení loňského roku se nakonec sequelu dočká. 

Pokus restartovat Transformers se spin-offem Bumblebee vyšel tak napůl. Minimálně americké tržby nejsou úplně uspokojivé a pár dní po premiéře to vypadalo, že když budu u Paramountu vyhodnocovat, co se bude dít se značkou dál, nejspíš se vrátí k okoukané, ale prověřené velkolepé akci ve stylu Michaela Baye. Ale nakonec to bude celé jinak. Bumblebee možná nezáří v Americe, ale ve světě to je vlastně docela OK a navíc se na něj chodí v Číně. Tržby už překonaly 400 milionů a vzhledem k tomu, že Bumblebee stál o pár desítek míčů méně než Poslední rytíř, dá se to vlastně považovat za úspěch. Takže bude dvojka. 

V Paramountu údajně začaly práce na pokračování, a i když nikdo neřekl, o čem by mělo být, podle všeho se bude pokračovat v nostalgickém stylu prvního dílu a zase se podíváme do osmdesátých let. Jestli u toho znovu budou Hailee Steinfeld nebo Travis Knight, zatím jisté není, ale určitě bychom je viděli rádi i u sequelu. Ale studio by bylo hloupé, kdyby nezkusilo zlákat zpátky alespoň režiséra. Právě Knight totiž může do velké míry za to, že Bumblebee skončil jako jeden z nejlépe recenzovaných filmů roku 2018 a na Rotten Tomatoes má 92% kladných recenzí. Nabízí se myšlenka, že se Paramount spokojí s nižšími tržbami a výdělky vymění za napravení pověsti celé transformeří značky. A za to si rozhodně zaslouží palec nahoru. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace