Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #489 o Star Wars a Skleněném


ikona
Mr. Hlad
back to the futureglassgolden globeshamletm. night shyamalanoscarspider-manstar warsthe simpsonsvíkendový výplach
Co by mohlo udělat ze Skleněného nářez? Co má společného Impérium a Shakespeare? A co všechno jsme neslyšeli na Zlatých Glóbech?  

Další pořádný výplach

Moderátoři týdne
Cheech Marin a Tommy Chong jsou legendární komediální dvojice, i když spíš za mořem než u nás, tam ale v sedmdesátých letech svými huličskými výstupy pobavily celou generaci. A vypadá to, že ještě neřekli poslední slovo. A popravdě by nás jako moderátoři Oscarů bavili asi i víc než Kevin Hart. 

Boty týdne
Boty z Návratu do budoucnosti 2, které se umí zavazovat automaticky, chtěl nejspíš každý. Ale zatím máme smůlu. Nike ovšem hodlá vypustit na trh boty, které k tomu vysněnému modelu mají docela blízko. 

Úvod týdne
Gaučové fóry jsou neodmyslitelnou součástí Simpsonových a byla víceméně je otázka času, než do nich pronikne i největší comicsový záporák všech dob. A Thanos se rozhodne na malé sedačce s Homerovou rodinou mačkat nehodlá. 

Procházka týdne
Alfonso Cuarón se svým černobílým dramatem Roma uhranul kritiky po celém světě a na Oscarech o něm nejspíš uslyšíme. Jeho osobní příběh o vyrůstání v Mexiku a o síle žen se povedl, ale Cuarón vás teď vezme přímo do čtvrti Roma, kde se odehrává. A pořád má co říct. 

Fóry týdne
Na to, jak se Andymu Sambergovi povedlo moderování Zlatých Glóbů, má asi každý svůj vlastní názor, vypadá to ale, že to nejlepší ze sebe nevydal. Zbylo mu totiž dost vtipů, které se do slavnostního večera nedostaly. Ale Samberg si je nehodlá nechávat pro sebe. 

Klasika týdne
Hledat dva ztracené roboty v pouštní díře jménem Tatooine asi není ideální práce, a tak není divu, že i Stormtroopeři z toho mají trochu depky a občas přemýšlí o tom, o čem vlastně život je. Třeba jako tenhle, který to pojal přímo hamletovsky. 

Výlet týdne
Goldie Hawn je komediální legenda, Kate Hudson herečka s nominací na Oscara. A jsou to, jak asi víte, máma a dcera. Teď si vyrazily k Ellen, která je poslala na výlet do studií Warner Bros. A dámy si to užily po svém

Spidey týdne
Animovaný Spider-Man se v kinech objevil před pár týdny a teď se na šichtu chystá pokračování hrané verze. Spider-Man: Far From Home se nedávno představil v první upoutávce a v tomhle videu zjistíte, co všechno jste v ní nerozklíčovali. 

Hrdina týdne
M. Night Shyamalan se ve Skleněném vrací ke svému Vyvolenému a reakce jsou poněkud rozpačité. A přitom je evidentní, že k tomu, aby z toho byla nová klasika, chybělo vážně málo. Třeba Steve Carell ze Zprávaře.

Hrdina

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali na nejlepší roli Madse Mikkelsena a vzhledem k tomu, že jich měl docela dost, nebylo asi rozhodování moc jednoduché. Nakonec to ale vyhrál fenomenální Hon, hodně bodů však dostal i za Casino Royale nebo Pusher. 

Tentokrát se podíváme na teaser k novým Krotitelům duchů. Předpokládám, že nejsme jediní, kteří si mysleli, že by jen s drobnou změnou auta mohl fungovat jako teaser na případné pokračování Návratu do budoucnosti. My se tedy ptáme – chtěli byste vidět raději nové Krotitele duchů, nebo nový Návrat do budoucnosti? Odpovědi pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace