Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Mission: Impossible?


ikona
Mr. Hlad
christopher mcquarrieethan huntmission impossibletom cruise
Akční sérii s Tomem Cruisem evidentně nedochází dech. 

V tomhle světě má člověk jen málo jistot a o filmu to platí dvojnásob, pár jich ale naštěstí zůstává. Třeba ta, že Tom Cruise je borec. Pečlivě si vybírá projekty a i když mu to občas nevyjde a natočí třeba Mumii, vždycky do toho jde na sto procent. Minimálně jeho samotného tedy diváci i kritici obvykle chválí. Těch kiksů ale naštěstí moc nemá a jeho série Mission: Impossible dnes platí za jistotu a za jednu z mála alternativ pro fanoušky akčních filmů, jimž comicsovky nevoní. I když Ethan Hunt mnohdy dělá věci, na které by si netroufl ani Steve Rogers. 

 

Letos jsme viděli hodně povedenou Mission: Impossible – Fallout, což byl už druhý film ze série, který natočil Christopher McQuarrie. S držitelem Oscara za scénář k Obvyklým podezřelým si Cruise evidentně sednul. McQuarrie pro něj napsal válečný thriller Valkýra a natočili spolu prvního Jacka Reachera a vypadá to, že si pořád ještě nezačali lézt na nervy. Teď oznámili, že hodlají dělat na Mission: Impossible společně i dál. A bude toho víc. 

Christopher McQuarrie teď totiž kývl ne na jeden film, ale rovnou na dva, takže se za pár let bude moci chlubit tím, že dělal pětku, šestku, sedmičku i osmičku. A u Paramountu doufají, že ta sedmička by se mohla začít točit už letos. Oba filmy se natočí těsně po sobě (podobně jako Avengers 3 a 4) a s premiérami se počítá na roky 2021 a 2022. Proč takový spěch? McQuarrie a Cruise si evidentně rozumí a faktem je, že v roce 2022 bude z Cruise šedesátník, takže na blbnutí na vrtulnících, šplhání po mrakodrapech a podobné blbiny bude fakt starý. V každém případě na další spolupráci téhle dvojky se těšíme. Zatím nezklamala. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace