Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Hercule Poirot a nová pixarovka


ikona
Mr. Hlad
chris prattdeath on the nilegal gadothercule poirotkenneth branaghna obzoruonwardpixarrob zombietom hollandwalton goggins
Co bude dělat Hercule Poirot v Egyptě? Zvládne Pixar fantasy? A který kultovní horor se dočká dalšího dílu?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V hororu 3 from Hell se vrátí Rob Zombie a s ním i hlavní trojice magorů a vrahů z kultovních Vyvrženců pekla. Režisér dramatu Spotlight Tom McCarthy vám v dětské podívané Timmy Failure představí malého detektiva a jeho medvědího parťáka. 

Pixarovská novinka Onward vás pozve do světa elfů a jednorožců, odkud zmizela magie. A Chris Pratt s Tomem Hollandem ji budou hledat. V akční sci-fi Riot Girls se podíváme do světa, jemuž po smrti všech dospělých vládnou brutální gangy mladistvých. 

V thrilleru Them That Follow se spolu s Waltonem Gogginsem podíváme do odlehlých oblastí USA, kde lidé dokazují svou zbožnost tím, že si hrají s jedovatými hady. A mívá to ošklivé následky. V komediálním dramatu Buffaloed bude Zoey Deutch utíkat před vymahači dluhů. 

Hercule Poirot musí v Death on the Nile zjistit, kdo zavraždil jednu velmi bohatou dámu a budou u toho i Gal Gadot nebo Armie Hammer. Chiwetel Ejiofor se v dramatu Tonight at Noon bude pokoušet zachránit svůj vztah, ale přestane rozlišovat skutečnost od vlastních představ. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace