Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Oscaři budou letos bez moderátora


ikona
Mr. Hlad
akademiekevin hartmoderátoroscar
Čeká nás průšvih, nebo zajímavé oživení?  

Skoro každý moderátor Oscarů vždycky mluví o tom, jaká je to prestiž a že jde o vrchol jeho nebo její kariéry, ale popravdě v posledních letech ty vrcholy za moc nestály a najít někoho, jehož nejlepší oscarové výstupy by si člověk pouštěl opakovaně na Youtube, není žádná sranda.

Letos se toho měl chopit Kevin Hart, ale nakonec ho Akademie nepozvala kvůli jeho starým tweetům a Hart se sám téhle výzvy radši vzdal. Ty tweety sice byly poměrně dementní a vulgární, ale taky hodně let staré a kdyby se někdo prohrabal v mailech Dalajlámy, asi by tam taky něco našel - za hovado je čas od času každý z nás. Pak se ovšem ukázalo, že žádný náhradník na skladě není a akademici chtěli Harta zpátky. A i když před pár dny naznačoval, že si to nechá projít hlavou, není to potřeba. Letos se totiž pojede bez moderátorů. 

Není to poprvé, ale naposledy byli Oscaři bez moderátorů v roce 1989, kdy se o zábavu staraly dvojice lidí z filmového byznysu. Třeba Rob Lowe a Sněhurka. Skončilo to jako totální průšvih a prakticky to zničilo kariéru producenta Alana Carra. No uvidíme, jak to bude letos. Akademie by prý chtěla, aby se na pódiu objevovaly celebrity v krátkých skečích, jejichž pojítkem bude filmová hudba. Takže možná místo Sněhurky dorazí Pocahontas. Ale třeba to bude fungovat, jistě to budeme vědět 24. února, kdy se Oscaři mají předávat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace