Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Venom?


ikona
Mr. Hlad
comicsmarvelmichelle williamssonyspider-mantom hardyvenomwoody harrelson
U Sony už kutí pokračování comicsového hitu.  

Ačkoliv jsme ze sólovky spider-manovského záporáka Venoma nebyli úplně nadšení, spousta diváků to viděla jinak a v kinech tak antihrdina, co ukusuje lidem hlavy (ale jen těm zlým) nakonec trhnul 855 milionů dolarů. Přitom trailery nepůsobily extra přesvědčivě a když těsně před premiérou z tvůrců konečně vypadlo, že nemají koule na slibované eRko a vystříhalo se několik desítek minut děje, nikdo v hit moc nevěřil. A očividně z toho byli zpruzení i samotní tvůrci. No ale nakonec to dopadlo, jak to dopadlo. A minimálně u Sony asi nikdo nedržkuje a vypadá to, že dvojka je na cestě. I když zatím ne oficiálně, protože studio odmítá nové informace zatím komentovat. 

Podle všeho by měl sequel dorazit v říjnu 2020. Právě na tenhle měsíc totiž Sony oznámilo pokračování marvelovské comicsovky. A vzhledem k tomu, že to může být jen Spidey nebo Venom a třetího Spideyho by nejspíš natočit nestihli, je to asi celkem jasné. Vrátit by se měli Tom Hardy i Michelle Williams a počítá se i s účastí Woodyho Harrelsona, který se mihl už na konci jedničky jako záporák Carnage. A o scénář se opět postará Kelly Marcel. Moc se ovšem nepočítá s návratem režiséra Rubena Fleischera, který dělá na dvojce Zombielandu a nejspíš nebude mít čas. V každém případě jsme zvědaví na to, jak se Sony ke druhému Venomovi postaví, jestli bude hrát na jistotu a dostaneme zase přístupnost PG-13 a hromadu PR keců o tom, jak to celé bude temné a brutální (a nebude), nebo zkusí napodruhé opravdu to eRko a hororovou atmosféru. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace