Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #487 o Hellboyovi a Pánovi prstenů


ikona
Mr. Hlad
barack obamacaptain marvelhellboyjokerlord of the ringsready player onevíkendový výplach
Jak moc srandovní je Pán prstenů? Kde hledal inspiraci Hellboy? A byl by John Malkovich dobrý Joker?  

První letošní výplach

Žebříček týdne
Po tom, co Barack Obama skončil v Bílém domě, má asi celkem dost času, a tak mimo jiné i čumí na filmy a čte knížky. Jaký má vkus a co se mu vloni líbilo nejvíc, můžete zjistit sami, když si kliknete sem

Sestřih týdne
Rok 2018 jsme přežili, je čas dívat se na to, co přinese rok 2019. Ale přeci jenom si loňských dvanáct měsíců ještě připomeneme jedním hodně povedeným sestřihem nejlepších filmů. 

Trénink týdne
Arnold Schwarzenegger nebo Jackie Chan nejspíš v dobách své největší slávy nepotřebovali někoho, kdo by jim dával ve fitku zabrat, ale ostatní herci se bez dohledu odborníka často neobejdu. Jak to probíhá, vám teď jeden z nich ukáže. 

Fotky týdne
John Malkovich je jeden z nejvšestrannějších herců vůbec a dokazuje to i na obyčejných fotkách. I když tyhle vlastně nejsou úplně obyčejné. Fotograf Daniel Bennewoth-Gray se rozhodl spolu s Malkovichem předělat slavné fotografie a vyšly z toho zajímavé věci. A jako Joker by se nám docela líbil

Herci týdne
Lady Gaga a Lin-Manuel Miranda jsou spíš hudebníci než herci, ale oba letos dostali příležitost ukázat se pořádně i před kamerou. Ta první zářila ve Zrodila se hvězda, Miranda zase blbnul v Mary Poppins se vrací. A teď se ti dva sešli, aby to trochu probrali. 

Sitcom týdne
Příští týden uběhne sedmnáct let od premiéry Společenstva prstenu a o kvalitách a důležitosti tohohle filmu by asi bylo zbytečné mluvit. Ale dokážete si představit fantasy epos J. R. R. Tolkiena jako devadesátkový sitcom? Jestli ne, tak vám s tím pomůžeme. 

Horolezkyně týdne
Brie Larson se za pár týdnů představí jako Captain Marvel a bude létat vesmírem, zachraňovat planety a bojovat s mimozemšťany. Kdyby ale chtěla natočit novou verzi Cliffhangera, nejspíš by to taky zvládla

Triky týdne
Co se týče vizuálních efektů, byl Ready Player One celkem velkolepý film. Těch triků tam byla fakt spousta a Steven Spielberg se evidentně vcelku vyblbnul. Jestli o tom chcete vědět trošku víc a rádi byste zjistili, jak vznikala Oasis, klikejte sem. 

Srovnávačka týdne
Nový Hellboy tu bude co nevidět, ale zatím nás návrat ďábla, který kope za lidstvo, z trailerů úplně nepřesvědčil, takže se podíváme na to, jak si s ním poradil Guillermo del Toro. Jak moc čerpal z comicsů, kde dělal změny, co zachoval a jak moc jim je věrný? Vše podstatné zjistíte tady. 

Duel týdne
V posledním výplachu jsme se ptali na to, jakým filmem hodláte začít rok 2019. Došlo na Krále Artuše, domácí Duklu 61, Naprosté cizince nebo Vetřelce. Jsou horší způsoby, jak se dávat dohromady po Silvestru. 

 

Dneska to nebudete mít extra snadné, ale vy si poradíte. Vzhledem k premiéře mizerné komedie Znovu ve hře by nás zajímalo, jaký je podle vás nejlepší film Jennifer Lopez. Názvy do předmětu, do textu důvody a na animáky se vykašlete. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace