Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zombieland verbuje Krotitele duchů


ikona
KarelR
bill murraydan aykroydkrotitele duchuruben fleischerzombielandzombieland 2
Tallahassee, Columbus, Wichita a Little Rock se letos vrátí mezi nemrtvou chamrať. 

Možná si ještě pamatujete, jak jsme v roce 2009 nafasovali komediální dvojblok Pařby ve Vegas a Zombielandu. Zatímco první hitovka rychle dostala dva sequely, ta druhá musela na pokračování čekat dlouhých deset let. Už nějakou dobu víme, že jde Zombieland 2 do českých kin 24. října 2019. A teď se (nejspíš) potvrdilo, že znovu dorazí i Bill Murray.

Jak je to možné, když v jedničce umřel? To zákulisní zdroje nijak nekomentují. Spolu s ním se ale má před kamerou objevit i Dan Aykroyd, což znamená hned dva Krotitele duchů pohromadě. Doprovodí je i třetí žijící člen týmu, Ernie Hudson? Teoreticky tomu nic nebrání. A přinejmenším by šlo o náplast za jejich camea v Krotitelích duchů z roku 2016, která byla důsledkem komplikované smlouvy se Sony.

O Hudsonovi se nicméně zatím nemluví - na rozdíl od angažmá Zoey Deutch, která bude samozřejmě dělat společnost Jessemu Eisenbergovi, Woodymu Harrelsonovi, Emmě Stone a Abigail Breslin. Ano, původní je obsazení je zpět. A vrací se i celý tvůrčí tým, účast totiž potvrdili nejen scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick, ale i režisér Ruben Fleischer, jehož Venom právě slaví 855 milionů vydělaných dolarů.

Snad se desetileté čekání na Zombieland 2 vyplatí. Avizovaný souboj s "vyvinutými zombíky" totiž nezní marně a byla by vcelku škoda, kdyby tahle série uvadla podobně jako třeba Živí mrtví.

---

Vytáhni v hospodě: Oficiální název filmu zřejmě bude Zombieland 2: Double Tap.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace