Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak mohl skončit nový Predátor?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerboyd holbrookjoel silverpredatorshane blacksigourney weaverthe predator
Tyhle hrdiny bychom si docela nechali líbit. Jen v nějakém lepším filmu.  

Loňský Predátor: Evoluce bylo hodně velké zklamání. Návrat mimozemského lovce v režii Shanea Blacka byl plný podivných a ne moc sympatických postav, ucházející akce, ale také otravných vtipů a nefungujícího napětí. A měl sakra divný závěr, v němž jsme - a dál už bacha na spoilery a čtěte na vlastní nebezpečí - dostali jaké si superbrnění Predator Killer, které asi ze židle nikoho moc nezvedlo. Ten konec však mohl být o dost zajímavější. 

Fandové asi až do poslední chvíle doufali, že se na scéně přeci jen objeví Arnold Schwarzenegger jako Dutch, ale nakonec se s tvůrci nedohodl a je to škoda, protože cokoliv s Arnoldem je lepší než cokoliv bez Arnolda. Tady měl po závěrečném střetu hrdinů se superpredátorem, kterému se ve scénáři přezdívalo The Upgrade, přiletět na místo boje, vystoupit z vrtulníku a říct přeživším, aby šli s ním. Hlavně tedy Jacob Tremblay, syn hlavního hrdiny, jemuž šli predátoři po krku. 

To jste možná už věděli, ale teď se ukázalo, že Black a Fred Dekker měli připravený ještě jeden alternativní konec. V samotném závěru se měl opět objevit Predator Killer, tentokrát ovšem nemělo jít o brnění. Ze schránky ukořistěné z predátorské lodi totiž měli vystoupit Ellen Ripleyová a Newt z Vetřelců. Celý závěr byl dokonce natočený, ovšem bez Sigourney Weaver. Jak mohla Ripleyová v novém Predátorovi vypadat, uvidíte tady. Jestli by to z nového Predátora udělalo lepší film, si musí každý rozhodnout sám. Za mě už by to bylo spíš zbytečné než zajímavé. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace