Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vše nejlepší do roku 2019


ikona
Mr. Hlad
redace
Šťastný nový rok 

Tak jsme přežili dalších dvaapadesát týdnů a 365 dní. Rok 2018 máme za sebou a každý si musí sám ujasnit, jestli se mu povedl, nebo ne. My tu jsme ale kvůli filmům a když se podíváme na nabídku posledních dvanácti měsíců, tak stála za to. Viděli jsme asi největší comicsovku všech dob Avengers: Infinity War, díky šesté Mission: Impossible jsme se ujistili, že Tom Cruise vážně asi není člověk, byli jsme svědky toho, jak Aquaman pravděpodobně zachránil pověst DC a Spider-Man našel novou animovanou tvář. Ale kina byla samozřejmě plná i ambicióznějších filmů a kdo neholduje blockbusterům, mohl si užít třeba Tísňové volání, které jsme vyhlásili nejlepším filmem roku, nové pecky Guillerma del Tora, Martina McDonagha a spousty dalších zajímavých tvůrců. Po filmové stránce se to tedy povedlo, takže je potřeba začít koukat do budoucnosti. A tam to bude zajímavé. 

 

Rok 2019 slibuje uzavření další kapitoly Hvězdných válek i marvelovského comicsového univerza, ale novinky pro nás chystají třeba i Martin Scorsese vracející se ke gangsterům v The Irishman, Quentin Tarantino, který nám ukáže, jak to chodilo ve filmovém průmyslu šedesátých let v Once Upon a Time in Hollywood a dvojka Ledového království má ambice přepisovat tabulky nejúspěšnějších filmů všech dob. Vrátí se Kingsmani, Terminátor, X-Meni, Godzilla, John Wick i vraždící klaun z To a o přízeň diváků budou bojovat nové verze disneyovek Aladdin, Dumbo nebo Lví král. Zkrátka se toho bude dít dost. 

 

Za MovieZone vám můžeme slíbit, že máme v plánu dál točit MZ Live i MZ Live Speciál, do kterého si chystáme pár novinek, každý měsíc si pro vás v rámci Popkulturních milníků přichystáme nějakou starší pecku, kterou si budete moci užít na velkém plátně, a že Rimsy bude dál koukat na ty úplně nejhorší filmy a varovat vás před nimi v recenzích, abyste na ně náhodou omylem nešli. A samozřejmě vám přejeme, ať se vám v roce 2019 daří všechno, na co sáhnete a ať je příští rok alespoň o kousek lepší než ten letošní. A že to letos fakt nebylo vůbec špatné...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace