Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #486 o Vaderovi a Vetřelci


ikona
Mr. Hlad
aliendarth vaderdoommickey rourkepixarstar warsvíkendový výplachwarhammer
Kde můžete zažít Hvězdné války? Jak by mohl vypadat film Warhammer 40 000? A co na nás chystá Vetřelec?  

Poslední letošní výplach

Pár týdne
Mickey Rourke a zpěvák Guns N’ Roses Axl Rose si takhle vyrazili na box. A vyfotili je. A na té fotce vypadali srandovně, takže si z toho pár lidí dělalo legraci. A tím by to celé mělo skončit, ale nestalo se. Kdosi totiž poslal jejich fotku do televize, kde „Maxovi a Geraldine Baileyovým“ gratulovali k padesátému výročí jejich svatby. Tohle si ti dva nezasloužili. Ale vtipné to je, ne že ne. 

 

Trailer týdne
Bojím se, že celovečerního filmu ze světa Warhammer 40 000 se nikdy nedočkáme. Bylo by to brutální a tudíž nepřístupné a zároveň i hodně drahé, takže by to nejspíš moc peněz nevydělalo. Ale naštěstí je tu Death of Hope, amatérský fan film, o kterém už jsme ve výplachu psali. A podle nové upoutávky vypadá čím dál tím líp. 

Zábavní park týdne
V létě se v Disneylandu na Floridě otevře Star Wars: Galaxy‘s Edge, kde se vyřádí všichni fandové Hvězdných válek, a tak je potřeba začít pomalu machrovat s tím, co je tam čeká. Je libo projít se po městech, pilotovat Malého Sokola, nebo se porvat s Kylo Renem? Není problém. 

Vetřelec týdne
Na instagramu Alien Anthology se objevilo pět obrázků z něčeho, co bude mít něco společného s Vetřelcem a dorazí to v roce 2019. Co to bude? Film asi ne, ale i pokračování hry Alien: Isolation bychom si klidně nechali líbit. Mrkněte na to. 

Fan film týdne
Těžko říct, jestli se někdy dočkáme filmu, který by nám ukázal, co se dělo s Darthem Vaderem mezi třetí a čtvrtou epizodou. Ale zatímco u Disneyho mlčí a řeší devátý díl, dali se do práce fandové a natočili vlastní seriál Vader. A nevypadá úplně zle. 

Triky týdne
Když se řekne Pixar, člověk si automaticky představí animáky jako Toy Story, Úžasňákovi nebo Hledá se Nemo. Tohle studio ale vyvinulo i program RenderMan, který totálně zjednodušil práci trikařům u hraných filmů a nebýt jeho, možná, že by filmy Terminátor 2 nebo Propast vypadaly úplně jinak. 

Vysavač týdne
Luxování je jedna z nejméně zábavných činností na světě, takže se dalo dohromady pár chytrých hlav a před pár lety vymysleli Roombu, vysavač, který to nejhorší oddře za vás. Proč to je ve výplachu? Protože teď je tu skript Doomba, který dovede vyexportovat z vysavače trasu, po které jezdí, zmapovat tak vás byt a udělat z něj level do Dooma. Myslím, že lidstvo dosáhlo nového evolučního stupně. 

Herec týdne
Videí, ve kterých herci rekapitulují svoje kariéry, jsme tu už pár měli, ale tentokrát se ke slovu dostává Andy Serkis, takže by to mohlo být o úroveň zajímavější. Představitel Gluma, Caesara nebo King Konga má rozhodně co říct. 

Úvaha týdne
Jaký vánoční film je nejlepší? Tři oříšky pro Popelku, Sám doma, Smrtonosná past, Ukradené Vánoce Tima Burtona nebo Mrazík? A co takhle Spalující touha Stanleyho Kubricka? Že ne? No tak si přečtěte tenhle článek. Možná vás překvapí, jak moc vánoční tahle pecka je. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na filmové vánoční dárky a až na jeden Blu-Ray přehrávač jste asi nedostali nic. Tak snad alespoň fusekle. 

A vzhledem k tomu, že se blíží konec roku, chceme vědět, jaký film si plánujete v roce 2019 pustit jako první. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace