Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí třetí Strážce Galaxie?


ikona
Mr. Hlad
adam mckaychris prattdave bautistaguardians of the galaxyjames gunnmarvelstar-lord
Star-Lordova parta zkouší za kameru ulovit oscarovou režisérskou hvězdu.  

Asi jste si už všimli, že trojka Strážců Galaxie je bez režiséra a že po nuceném odchodu Jamese Gunna se práce na sequelu zastavily. Samozřejmě jen na čas, protože Marvel pochopitelně hodlá třetí díl natočit, ale otázka je, kdo u toho bude. Dave Bautista už párkrát řekl, že ho Gunnův odchod štve a pokud se nebude točit podle jeho scénáře, tak se jako Drax možná nevrátí. Marvel a Disney teď ovšem řeší hlavně to, kdo se postaví za kameru. Ještě nedávno se skloňovalo jméno Travise Knighta, který v Bumblebeem ukázal, že by nemusel být špatná volba, teď je ale ve hře další zajímavé jméno. 

 

Kevin Feige se totiž pokouší ukecat Adama McKaye a ten podle všeho o comicsové sci-fi docela vážně uvažuje. McKay začínal jako režisér komedií s Willem Ferrellem, nedávno se ale ukázalo, že zvládá i vážnější příběhy. Jeho Sázka na nejistotu mu vynesla Oscara za scénář a nominaci za režii a biografie Dicka Cheneyho s Christianem Balem v hlavní roli Vice má podobné ambice. To, že zvládne i akci, předvedl v komedii Benga v záloze a s Marvelem už v minulosti navíc pracoval. 

 

Po odchodu Edgara Wrighta od Ant-Mana dostal nabídku převzít po něm režii, ale protože jsou s Wrightem kámoši, tak odmítl, pomohl však alespoň s přepisováním scénáře. A navíc to vypadá, že má na comicsy docela chuť. V minulosti párkrát řekl, že by strašně rád natočil Silver Surfera ve stylu Speed Racera, ale ten patří Foxům a ti momentálně řeší úplně jiné věci než sólovku tohohle vesmírného cestovatele. Druhou postavou, který by McKay rád dostal na plátna, je pak Richard Rider alias Nova, člen mezigalaktické policejní jednotky Nova Corps. A ten by se ve třetích Strážcích Galaxie údajně objevit mohl. Těch lákadel pro McKaye tu tedy není málo, tak snad se brzy ukáže, jestli do toho půjde. Nám by to vůbec nevadilo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace