Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Top 10 chlapáckých filmů


ikona
imf
creeddenzel washingtoneverestmz live speciálrobert redfordstallonetom hardytony scottunstoppablewarrior
Vybrali jsme pro vás desítku filmů k chroupání cukroví s tátou nebo bráchou 

Než nás někdo napadne za ten název nebo myšlenku, která se samozřejmě zrodila na první dobrou v našich nezkušených hlavách, tak vězte, že na následující filmy se samozřejmě můžete koukat se sestrou, mámou, babičkou, retrívrem, morčetem nebo vaším oblíbeným učitelem chemie. Nikoho nediskriminujeme, ale moc dobře známe ty situace, kdy přijedete za rodiči domů na svátky a v televizi běží jen top 10 českých pohádek. Některé jsou fajn, ale většinu jste viděli mnohokrát. A když se místo před televizí vylidní a jste tam v menším počtu lidí, třeba v deset večer, přichází konečně vaše šance.

Dřív jste si pouštěli do zemdlení Smrtonosnou past (protože je vánoční), Skálu (protože je boží) nebo další testosteronové spektákly, abyste tatínkům nebo sourozencům rozšířili obzory, ale hlavně utekli z té kletby sedmihlavých draků na Kavčích horách. My vám ale letos podáváme pomocnou ruku. Nesnažíme se vám cpát jen tak ledajakou desítku doporučení. Naše tipy jsou mladší deseti let, takže je šance, že řadu z nich jste ještě rodičům nenaservírovali. Zároveň jsme se vyhnuli jasným favoritům, vynechali filmy, ve kterých se mluví sprostě, zabíjí po desítkách nebo zvratuje ostošest. A přesto nám nezůstala jen neškodná rodinná zábava, však uvidíte sami.

Tenhle díl jsme si užili do poslední kapky a má přes hodinu. Zároveň jsme ho před třemi týdny omylem z půlky vysílali naživo a veřejně kvůli chybě v Matrixu. A protože toho dne byl internet trochu neklidný, musel jsem ho pak ve střižně lepit několik hodin a dokonce dodabovat. Kdo bude pozorný, najde v úvodu relace i tematickou přestávku s koťátky. 

Hlavně je to dvacátý epizoda série, kterou jsme načali teprve letos. Ohlížet za filmy nás baví a vždycky se rádi s Mr. Hladem sejdeme, abychom pokecali, vytáhli ty nejlepší historky z natáčení a celé to opepřili mnoha souvislostmi. Jsme vděční, že koukáte a doufáme, že vás bude v roce 2019 ještě víc. Jsme také vděční za kladné ohlasy, tipy a především vaše vlastní příběhy a zkušenostmi s konkrétními filmy i vaším filmovým dospíváním. Právě kvůli těmhle historkám se do minulosti ohlížíme. Není to jen o konkrétních filmech, ale také o zážitcích s nimi spojenými. Můžeme vás ujistit, že takových máme dost ještě na několik sezón. Takže příjemné koukání na YouTube nebo poslech v mp3 na Podbean a na shledanou v lednu, kdy odstartujeme druhou sérii.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace