Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #485 o Predátorovi a Kevinovi


ikona
Mr. Hlad
avengersblack pantherhome alonepredatorsanta clausvenomvíkendový výplach
Co dělá Predátor na Severním pólu? Proč zůstal Macaulay Culkin zase Sám doma? A kdo zaskakuje za Black Widow a Scarlet Witch v akčních scénách?  

Skoro vánoční výplach

Plakát týdne
James Verdosoto je člověk, který vymýšlí filmové plakáty a podle všeho je to docela věda. V tomhle videu rozebere všechny plakáty marvelovek a zjistíte, že dělat je asi není tak jednoduché, jak by si člověk myslel a že nejde jen o to narvat tam někam Roberta Downeyho Jr. 

Predátor týdne
Letošní návrat Predátora se moc nepovedl, ale vypadá to, že lovec z vesmíru ještě neřekl poslední slovo. A když hollywoodský restart nevyšel se Shanem Blackem, možná, že mu s ním pomůže Santa Claus. 

Kevin týdne
Někteří herci budou až do konce života spojovaní s jednou rolí. A některý z toho dokážou něco vytěžit i po letech, jako třeba Macaulay Culkin, který je opět Sám doma. Harry a Marv ale mají smůlu, protože Kevin má tentokrát Google Assistant. 

Triky týdne
Avengers je hodně trikový film, to jste si asi všimli. Tvůrci vizuálních efektů se na něm zatraceně vyblbli a v tomhle videu zjistíte, kde všude. A možná vás překvapí, že digitální tu jsou i věci, které by možná vůbec digitální být nemuseli. Ale holt to je Hollywood v roce 2018. 

Sestřih týdne
Další výplach, další sestřih z nejlepších filmů a trailerů letošního roku. Počítám, že tahle videa budou i v pár dalších výplaších, ale dokud budou vypadat stejně dobře jako tenhle, asi s tím nebude mít nikdo problém. 

Kaskadérky týdne
Možná vás to překvapí, ale Scarlett Johansson, Evangeline Lilly nebo Elizabeth Olsen nedělají ve filmech všechny ty akční scény, ve kterých dávají záporákům po tlamě. Na to jsou potřeba profesionálky, které se vám představí v tomhle videu. 

Scenáristé týdne
Z některých filmů má člověk pocit, že je musel psát a vymýšlet někdo, komu to úplně nepálí a nemá moc fantazie (Skip Woods třeba). Přitom s trochou snahy by tuhle práci zvládly i děti. Nebo je o tom alespoň přesvědčený Stephen Colbert. Ale ten film o Santovi s Bryanem Cranstonem bychom docela chtěli vidět. 

Svetr týdne
Pamatujete si na tu dementní kauzu, při které se lidé s IQ pod sedmdesát pohoršovali nad tím, že jeden z českých obchodních řetězců použil ve své kampani modela s černou barvou pleti? Tak teď tu máme něco podobného, ale obráceně. Řetězec Forever 21 podle všeho stáhl reklamu na svetr ve stylu Black Panthera, který měl na sobě bílý model. I když podle jeho blond vlasů a modrých očí to vypadá, že tady šlo možná prostě jen o cílenou provokaci a snahu vyvolat „kauzu“, o které by se mluvilo. No já bych si to stejně nekoupil, protože je to docela hnusný...

Hračka týdne
Z comicsového Venoma se stal překvapivě obří hit a tenhle marvelovský antihrdina si nejspíš našel pár nových fandů. Hračky se nejspíš budou prodávat zase o něco lépe, ale s touhle reklamou by byly prodeje možná ještě vyšší. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme hledali nejlepší film, který se odehrává na moři nebo pod mořem a těch dobrých jsme našli docela dost. Master & Commander: Odvrácená strana světa, Propast, Ponorka, Titanic, Dokonalá bouře, Život pod vodou, Vodní svět… no, podívejte se sami. 

 

Dnes bychom chtěli vědět, jestli kupujete svým nejbližším filmové dárky a případně jaké. Letos už asi nikoho inspirovat nestihnete, ale na příští rok se to bude hodit. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace