Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Zombíci a muzikály


ikona
Mr. Hlad
daniel radcliffefrench dispatchguns akimbona obzorureplicatesergiowagner mourawes andersonwoody harrelsonzombieland
Co čeká hrdiny druhého Zombielandu? Zvládne Wes Anderson muzikál? A co mají společného Harry Potter a gladiátoři?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Wagner Moura si v politickém dramatu Sergio zahraje diplomata a vyjednavače, který na vlastní kůži zjistí, jaké důsledky mají jeho rozhodnutí. V Native Son se podíváme do Chicaga třicátých let a zjistíme, jak se tu vyrůstalo mladým černochům. 

 

V pokračování hororové komedie Zombieland 2  se vrací všichni staří známí a tentokrát budou hledat další přeživší a bojovat s novou verzí nemrtvých. V komedii Holly Slept Over dva páry zjistí, že když k nim přijede kámoš na víkend, může jim to obrátit životy vzhůru nohama. 

Hrdinové sci-fi hororu Replicate se rozhodnou natočit film o tom, jak podivná monstra vraždí jejich sousedy a nahrazují je dokonalými kopiemi. Daniel Radcliffe bude v akční komedii Guns Akimbo zachraňovat svou starou lásku s pomocí gladiátorských schopností. 

Režisér Wes Anderson nás ve své novince The French Dispatch vezme do poválečné Francie a předvede, jak si rozumí s muzikálovým žánrem. V dramatu Waves budou mladí hrdinové zjišťovat, co to znamená být poprvé zamilovaný. A budou u toho i písničky. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace