Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Návrat do budoucnosti


ikona
Mr. Hlad
aerochristopher lloydmarty mcflymichael j. foxnávrat do budoucnostipopkulturní milníkyrobert zemeckis
Přijďte na nestárnoucí sci-fi komedii Roberta Zemeckise 

V Popkulturních milnících podle MovieZone jste mohli naposledy vidět Sylvestera Stallona, jak v akční klasice Cliffhanger bojuje s partou zlodějů a minusovými teplotami ve Skalistých horách. V únoru to zase na parketu rozjedou Patrick Swayze a Jennifer Grey v Hříšném tanci a v lednu budeme cestovat časem, protože si pustíme nestárnoucí sci-fi komediální nářez Roberta Zemeckise. Ano, dojde na slibovaný Návrat do budoucnosti, ve kterém se Marty McFly octne v padesátých letech a musí přijít na to, jak se dostat zpátky do svojí doby a zároveň i zachránit vztah svých rodičů, jinak se nikdy nenarodí. 

Návrat do budoucnosti asi není třeba dál představovat. Michael J. Fox, Christopher Lloyd, DeLorean, skvělý soundtrack a dokonalý mix akce, sci-fi a humoru. Tak si to přijďte vychutnat na velké plátno, protože tenhle nářez si to zaslouží. Promítat se bude v našem oblíbeném kině Aero v pondělí 7. ledna ve 20:30 a součástí projekce bude i krátký úvod a malý kvíz. V 18:30 ale můžete otestovat svoje znalosti i ve velkém kvízu, který bude tentokrát na téma sci-fi komedie. Lístky kupujte tady a přijďte v co největším počtu. Zklamání se bát nemusíte, u tohohle filmu to snad ani nejde. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace