Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ speciál: Sám doma


ikona
imf
chris columbushome alonejoe pescijohn hughesmacaulay culkinmz speciálsám doma
Tahle pecka patří ke Štědrému dni stejně jako kapr, salát a hořící stromeček 

Vánoce jsou už zase tady a vy koumáte nad tím, co vám tuzemské televize připraví za primetimeové cukroví. Spolehnout se v zásadě můžeme na tři věci - Pelíšky, Lásku nebeskou a některý z prvních dvou dílů Sám doma. A protože tradice se mají ctít, i kdyby vám zasekly tisíc kostí do krku, budeme dneska vzpomínat na první Kevinovo dobrodružství. Už proto, že Sám doma je fenomén, Macaulay Culkin si od svých dětských let do současnosti ledacos prožil, ale hlavně proto, že Columbusův film je jednou z těch trvalek, kterým neublíží ani vydatné opakované zhlédnutí.

Protože jsme vzpomínali na vše zmíněné, poseděli jsme nakonec před kamerou skoro tři čtvrtě hodinky. Neřekneme našim divákům nic překvapivého - děj všichni znáte a asi tušíte, proč tahle rodinná komedie skvěle funguje - staví na osvědčených základech. Přípravy a samotné natáčení jsou ale plné zajímavostí a stejně tak je hezké rozebrat bláznivý komerční úspěch jedničky, jež válcovala blockbusterové nebe hluboko do jarních termínů a přidělávala tak vrásky nejednomu producentovi. Jako obvykle platí, že máte na výběr mezi plnotučnou videoverzí na YouTube a podcastem na Podbean, do kterého jsme nasoukali ty nejlepší ukázky z českého dabingu. 

Napište nám, kdy jste se s Kevinem setkali poprvé, my se tomuhle tématu věnujeme hned zkraje relace. A napište nám, co od nás očekáváte do nového roku, ale znovu varujeme, že tipy na konkrétní filmy sice vyslechneme, ale šance, že něco upřednostníme na našem nekonečně dlouhém seznamu, je spíše menší. Už proto, že vás chceme překvapovat. A protože je Sám doma devatenáctou epizodou naší speciální relace, můžete se mezi svátky těšit ještě na jubilejní dvacítku. Bude speciální a stopáží se přiblíží k jedné hodině. Tak snad vám bude chutnat a poslouží i jako pozvánka k další sezóně, na kterou už se pilně připravujeme.

Šťastné a veselé s novými i starými filmy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace