Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ben Affleck ve stylu Revenanta?


ikona
Mr. Hlad
Jak přežít v divočině po boku Bena Afflecka.  

Kariéra Bena Afflecka na tom momentálně není úplně dobře. Jako Batman to nejspíš zabalil, nebo po tom evidentně alespoň touží a jeho režisérská pověst hodně utrpěla po propadáku Pod rouškou noci. Na letošek chystá basketbalové drama Torrance a pro Netflix připravuje akční thriller Triple Frontier, kde bude s partou kámošů okrádat jihoamerického narkobarona, a spolu s Anne Hathaway točí drama The Last Thing He Wanted o novinářce, která se kvůli penězům stala obchodnicí se zbraněmi. Teď kývl na další projekt, ten ovšem zní jako něco, co bychom zrovna od něj možná úplně nečekali. Ale o to zajímavější by mohl být. 

Affleck si zahraje a bude produkovat drsné drama I Am Still Alive, v němž ho ovšem čeká vedlejší role. Děj se má totiž točit kolem mladé dívky, která se po smrti matky musí přestěhovat k otci, jehož roky neviděla. Žijí uprostřed divočiny, protože táta je trochu magor, lovec a společnost moc nemusí. Pak se však vrátí jeho minulost a on skončí s kulkou v hlavě a jeho chajda shoří na popel. Mladá hrdinka tak zůstává spolu se svým psem uprostřed divočiny a navíc během zimy. Ví, že dlouho nepřežije, a tak se musí fofrem naučit lovit a postarat se o sebe. Nejen aby si zachránila život, ale i proto, aby tátu pomstila. Knižní předloha Kate Alice Marshall je přirovnávána k survival nářezům jako 127 hodin nebo Reventant, tak uvidíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace