Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude třetí V zajetí démonů a Annabelle?


ikona
Mr. Hlad
annabelleconjuringjames wanpatrick wilsonvera farmiga
Co si pro nás připravil James Wan v pokračováních svých hororových sérií?  

James Wan sice utekl od hororů ke comicsovým velkofilmům, ale vypadá to, že jenom na chvilku. Do kin teď sice míří jeho Aquaman, ovšem sérii V zajetí démonů neopouští, i když režírovat další film už nebude. Momentálně se začíná pracovat na trojce, kterou má točit Michael Chaves, autor blížícího se hororu La Llorona: Prokletá žena. Na scénu se vrátí Patrick Wilson a Vera Farmiga, kteří si opět zahrají manžele Warrenovi, vyšetřovatele se specializací na paranormální jevy. A tentokrát se zaměří na muže obviněného z vraždy, který před soudem tvrdí, že je nevinný a nezabíjel, protože ho posedl démon. 

Wan tvrdí, že i tentokrát se bude vycházet ze skutečného případu a že třetí V zajetí démonů bude pokračovat ve stylu jedničky a dvojky. Experimentovat a blbnout chce u spin-offů a tam taky dostane příležitost, protože třetí Annabelle ještě sice nemá název, ale Gary Dauberman ji nedávno dotočil. Odehrávat by se měla těsně po jedničce, také se v ní objeví Patrick wilson a Vera Farmiga a měli bychom zjistit, jak se panenka vyblbla v době, kdy skončila v jejich archivu strašidelných věcí. Děsit by měla údajně jejich dceru a její chůvu a to už v létě 2019. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace