Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Animovaný Spidey už chystá sequel. A nejen to


ikona
Mr. Hlad
dave callahaminto the spider-versemarvelmiles moralesspider-manwonder woman
Do světa animovaného Spider-Mana se brzy vrátíme. A nejen jednou. 

Animák Spider-Man: Paralelní světy je jedním z nejpříjemnějších filmových překvapení letošního roku. Projekt, na který se dlouho koukalo skrz prsty a jehož první upoutávka zrovna nepřesvědčila, nakonec skončil jako zábavná podívaná a možná nejcomicsovější comicsárna vůbec. Film plný akce, humoru, nápadů i překvapivě dobře fungujících emocí a vážných situací si tu chválu zaslouží. A zaslouží si i pokračování, na němž se už začíná pracovat. Prostor u dvojky ale dostanou nováčci. 

Sequel bude režírovat Joaquim Dos Santos, který dělal na animovaných seriálech Avatar: Legenda o Aangovi nebo Legenda Korry a prsty měl i v animovaných DC comicsovkách. Scénář pak dostal na starost David Callaham, jenž píše Wonder Woman 1984, má na kontě Postradatelné nebo Godzillu a Marvel ho nedávno zlanařil k práci na comicsovce Shang-Chi. O čem by dvojka měla být, se zatím nikdo moc rozpovídat nechtěl, ale zároveň studio prozradilo, že by se sequel měl zaměřit na vztah Milese Moralese a Gwen Stacy. Ta dostane prostor i v chystaném animáku, který se bude věnovat holkám v pavoučích kostýmech a krom Gwen dorazí i Cindy Moon alias Silk nebo Spider-Woman Jessica Drew. Pokud si to udrží kvalitu, nemáme s tím problém. 

---

Vytáhni v hospodě: Romantický vztah mezi Milesem a Gwen měl být už v prvním filmu, ale nakonec tahle linka ze scénáře zmizela. Prostě by toho bylo moc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace