Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

SPOILERY: V Aquamanovi a Spider-Manovi jsou slavná hlasová camea


ikona
KarelR
aquamanbumblebeespider-man: paralelni svety
Největší blockbustery konce roku skrývají pár milých překvapení. 

Ve čtvrtek dorazily do českých kin dvě nové comicsovky - Aquaman a Spider-Man: Paralelní světy. Nevíte, jestli na ně máte vyrazit? Za sebe bych hlasitě doporučil energického Spideyho a klidně si v IMAXu dejte i průměrného Aquamana - ta finální bitva je vážně lahůdková. K oběma filmům se nicméně váží slavná hlasová camea, kterých si řada lidí asi nevšimne.

POSLEDNÍ VAROVÁNÍ, ŽE NÁSLEDUJÍ SPOILERY!!!

U Aquamana cameo moc nejde poznat, pokud o něm nevíte, a i tak jde spíš o zákulisní perličku. Obří monstrum zvané Karathen, které je důležité v poslední třetině filmu, totiž namluvila Julie Andrews. Kdo že? Pokud vám tohle jméno nic neříká, asi moc nekoukáte na pohádky. Jedná se totiž o původní představitelku Mary Poppins, což znamená, že se teď v kinech potkají obě verze populární kouzelné chůvy.

OK, většině z vás je to asi úplně jedno. U Spider-Man byste ale mohli pokývat hlavou o něco víc, jelikož se v něm (kromě Nicolase Cage jako Spider-Mana Noir, Lieva Schreibera jako Kingpina nebo Zoë Kravitz jako Mary Jane) skrývá i Chris Pine. Koho namluvil? Přímo Spider-Mana! A to úplně prvního, který se vám ve filmu představí, takže se samozřejmě potká i s hlavním hrdinou Milesem Moralesem.

Hailee Steinfeld ve filmu mimochodem dabuje Gwen Stacy, takže si její fanoušci po Bumblebeem můžou zajít pro nášup. Jo a když už jsme u Transformers... žlutého robota v jeho sólovce namluvil Dylan O'Brien (hlavní hrdina Labyrintů), ale protože jsme ji ještě neviděli, netušíme, jestli z něj náhodou nevypadne jen pár vět.

Poznali jste Pinea jako Spideyho? Anebo jste o něm doteď nevěděli? Dejte vědět v diskuzi, a to ideálně tak, aby se v komentářové liště na main page neobjevily spoilery.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace