Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #484 o King Kongovi a Hawkeyeovi


ikona
Mr. Hlad
aquamanavengerschris evanschris hemsworthhawkeyeking kongvíkendový výplach
Chodí King Kong do divadla? Co dělal Hawkeye během Infinity War? A čím se bude jezdit ve čtyřce Avengers?  

Předvánoční výplach

Sestřih týdne
Rok 2018 končí, viděli jsme během něj spoustu skvělých filmů i filmů mizerných, na které ale lákaly skvělé trailery. Každopádně máme tu další sestřih týkající se pecek roku 2018, tak si ho užijte a vzpomínejte na to nejlepší. 

Divadlo týden
Jednou za čas je fajn vyměnit kino za divadlo, bohužel u nás si asi na King Konga nezajdeme. Pokud se ale budete motat po Broadwayi, tak to zkuste. Mohlo by to stát za to, ten opičák je super. 

Klasika týdne
O tom, proč je Sám doma boží, vám něco řekneme sami už velmi brzy, ale pokud si fakt nejste jistí a rádi byste v tom měli trošku víc jasno, tak si pusťte tohle video. 

Doména týdne
Ti starší z vás si možná vzpomenou, že před pár lety si kdosi koupil internetovou doménu paroubek.eu a tehdejší premiér to hnal až k soudu. Uvidíme, co se bude dít teď, když si jeden z marvelovských fanoušků pořídil doménu avengersendgame.com. Ale tohle by se mohlo řešit snad i bez právníků, protože za ni chce akorát lístky na premiéru v Los Angeles. Počítáme, že Marvel se k tomu postaví důstojněji než tehdy Paroubek. 

Loučení týdne
Seriál Family Guy se obvykle s ničím moc nepáře, ale umí být i překvapivě vážný. Třeba ve scéně, kde se Peter loučí se svou zesnulou šéfovou Angelou. A proč zrovna tady? Protože ji nadabovala Carrie Fisher. 

Režisér týdne
Je trochu škoda, že Peter Jackson poslední dobou Hollywood trošku fláká, na druhou stranu jeho They Shall Not Grow Old je určitě hodně hodnotný projekt. V dokumentu o první světové válce totiž Jackson všechny sto let staré archivní záběry předělává do barvy. A probíhá to asi takhle. 

Auto týdne
Ačkoliv Thanos ve trojce Avengers vymazal půlku obyvatel vesmíru, automobilový průmysl to podle všeho neohrozí. A Robert Downey Jr. vám ukáže Audi e-tron GT, které se bude prohánět po place Avengers 4

Plakát týdne
V Avengers: Infinity War se toho dělo tolik, že si člověk skoro až nestihl všimnout, že tam chybí Hawkeye. Jeremy Renner se ale ve čtyřce vrátí a vypadá to, že bude pořádně naštvaný, protože kvůli Thanosovi přišel o rodinu. A kdyby se u Marvelu rozhodli věnovat mu jeho vlastní film, kde by bylo vidět, co se u Hawkeyů dělo, když Iron Man spol. zachraňovali planetu, tak plakát už mají

Trailer týdne
Na Avengers: Endgame si ještě chvilku počkáme, už teď se ale fandové činí a máme tu třeba trailer, který tuhle comicsovku předělal do stylu traileru na Logana. Ty dva filmy spolu nakonec asi moc společného mít nebudou, ale vypadá to dobře. Ono s Hurt od Johnnyho Cashe funguje všechno dobře. 

Duel týdne
V minulém duelu jsme hledali nejlepší roli Hugo Weavinga a pochopitelně to naprosto ovládl Agent Smith. Elrond skončil na druhém místě a V z V jako Vendetta byl poslední. 

Dnes se podíváme na Aquamana ale půjdeme od comicsovek trochu jinam. Zajímalo by nás, který mořský a podmořský film je podle vás nejlepší. Dávejte nám tipy, názvy filmů pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace