Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Bond hledá posily


ikona
Mr. Hlad
007cary fukunagadaniel craigjames bondlea seydouxnaomie harrisralph fiennesspectre
Ani ten nejlepší agent nezvládne jet sólo 

Okolo nové bondovky se děly docela divoké věci, ale zdá se, že všechno už je víceméně v pohodě. Odchod Dannyho Boylea nás sice mrzí, ovšem tvůrce seriálu Temný případ a režisér Jany Eyrové a Bestií bez vlasti Cary Joji Fukunaga je hodně zajímavá náhrada. O čem nová bondovka bude, zatím není jisté, protože Fukunaga ještě píše scénář. Jisté však je, že se vrátí i staří známí, a u některých to docela překvapí. Pochopitelně dorazí M, Q a Moneypenny, takže na place budou Ralph Fiennes, Ben Whishaw a Naomie Harris. Ale taky bondgirl ze Spectre Léa Seydoux. 

Párkrát už se stalo, že se nějaká bondgirl objevila ve více filmech, i když je to spíš výjimečné. V tomhle případě to navíc nebyla extra zajímavá postava a že by po jejím návratu volali fandové, to se říct nedá, Fukunaga však určitě ví, co dělá. Krom starých známých je ovšem potřeba sehnat i pár nových tváří a tady to bude ještě chvilku trvat. Nabídku na roli záporáka dostal prý Rami Malek, ale má plný diář, tak z toho sešlo. Vzhledem k jeho egyptskému původu jde možná o tu samou roli, kterou měl původně dostat Saïd Taghmaoui… no uvidíme. V každém případě tvůrci teď hledají vedle zloducha i dvě herečky. Jedna by měla ztvárnit agentku MI6 a Bondovu parťačku, druhá by pak měla být jakási tajemná žena a hlavní záporačka. Před nějakou dobou se mluvilo o tom, že by tvůrci rádi zlákali Angelinu Jolie nebo Helenu Bonham Carter, tak uvidíme. V každém případě to vypadá, že tentokrát všechno běží víceméně podle plánu a premiéru v únoru 2020 snad nic neohrozí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace