Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pixar chystá fantasy animák s Prattem a Hollandem


ikona
Mr. Hlad
chris prattdan scanlononwardpixartom hollandtoy story
Králové animáků zkusí trošku neobvyklou fantasy.  

Studio Pixar je samozřejmě hrozně super, ale opakoval bych se, kdybych tu už posté psal, že je trošku škoda, že točí sequely místo originálních filmů. Letošní dvojka Úžasňákových byla sice fajn a další Toy Story nejspíš zase trhne miliardu, ale ty originální projekty nám trošku chybí. Naštěstí se Pixar nechce utopit jen v pokračováních svých hitů a chystá i úplně nové příběhy. V březnu 2020 do kin jeden z nich dorazí a bude se jmenovat Onward. A zní tak trochu jako kombinace akčního fantasy s Willem Smithem Bright a pixarovky Coco. 

 

Podíváme se do světa, ve kterém vedle sebe žijí víly, skřítci nebo jednorožci hrabající se v odpadcích. Magii tu ale nehledejte. Pohádkové bytosti tu sice bydlí, kouzla však z tohohle světa zmizela už dávno a nahradila je technika. Děj se má točit kolem dvou elfích bratrů, kteří vyrůstali bez otce a nepamatují si na něj, a tak se rozhodnou zjistit, jestli v jejich světě náhodou nějaká ta magie nezůstala a nešlo by díky ní tátu alespoň na jeden den vidět. Zní to docela zajímavě a režírovat bude Dan Scanlon, který dělal Univerzitu pro příšerky. Pixaru se navíc už povedlo zlákat pár hvězd, takže uslyšíme Chrise Pratta s Tomem Hollandem a dorazí i Octavia Spencer a Julia Louis-Dreyfus. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace