Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: další Kingsmani a drsný Hemsworth


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthdhakadonald gloveremilia clarkeemma thompsonguava islandkingsmanna obzoruralph fiennesrihanna
Komu jde po krku Chris Hemsworth? Kdo bude nový Kingsman? A který český literární hit zkusí uspět v kinech?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu podle Phillipa Rotha Pražské orgie se podíváme do Prahy sedmdesátých let mezi umělce, kteří se snaží přežít v době, která jim moc nepřála. V romantické komedii Last Christmas se spolu s Emilií Clarke podíváme do vánočního Londýna. 

Kingsman: The Great Game zamíříme do zákopů první světové války, kde bude Ralph Fiennes trénovat svého špiónského nástupce. V Guava Island se bude Donald Glover spolu s Rihannou pokoušet okrást mocného gangstera. 

V dramatu The Banker se dva černošští podnikatelé v padesátých letech rozhodnou najmout si bělocha, aby se vydával za jejich šéfa. Narušitel vás vezme do mezi piloty, kteří se pokoušeli během socialismu nezbláznit z politiky a užít si létání. 

Chris Hemsworth se v akčním thrilleru od tvůrců Avengers Dhaka vydá do Indie, kde musí najít uneseného syna indického milionáře. V adaptaci románové série Poslední aristokratka se skupina hrdinů vrací z New Yorku do Evropy, aby se ujali svých šlechtických povinností. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace