Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jump Street pokračuje bez Tatuma a Hilla


ikona
KarelR
21 jump street22 jump streetawkwafinatiffany haddish
Channing Tatum a Jonah Hill dávají Jenkovi a Schmidtovi sbohem. Show ale musí pokračovat... 

První i druhý díl rebootovaného Jump Streetu patří mezi nejlepší komedie poslední dekády. Chvíli se přemýšlelo i o trojce, která by byla crossoverem s Muži v černém, Tatum s Hillem ale tenhle nápad ve finále neposvětili. Studio Sony tak musí obě značky držet naživu separátně - a samozřejmě s větším důrazem na ženské hrdinky.

Muže v černém tenhle trend nepostihnul nijak zásadně, ve čtyřce se totiž sejdou Chris Hemsworth a Tessa Thompson (tedy sehrané duo ze třetího Thora). Nový Jump Street to ale bude mít daleko těžší, jelikož se pokusí kráčet v ošemetných stopách "Krotitelek duchů" a "Dannyho partaček".

Ano, místo dvou hrdinů nás čekají dvě hrdinky, jež by si měly zahrát Tiffany Haddish a Awkwafina. Paní číslo jedna je momentálně na vrcholu slávy, a to díky komediálním hitům Girls Trip a Night School (s Kevinem Hartem), od nichž se dostala k dabování ve dvojkách Lego příběhu a Tajného života mazlíčků. Slečna číslo dvě se pak objevila nejen v Debbie a jejích parťačkách, ale především v letošním hitu Šíleně bohatí Asiati, který z ní udělal horké komediální zboží.

V Sony pochopitelně vědí, že je Tiffany Haddish devětatřicet, takže by jako studentka v přestrojení neprošla. Její policistka se proto bude vydávat za učitelku - a zároveň nejspíš i za matku svojí studentské kolegyně, což by mohla být právě třicetiletá Awkwafina. Ne, neptejte se, jak to Rodney Rothman (scenárista 22 Jump Street) všechno seskládá dohromady. Aktuální trendy jsou zkrátka jasné a ukončí je až velká série propadáků.

---

Vytáhni v hospodě: Takhle se Tiffany Haddish vyřádila na minulých Oscarech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace