Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #483 o Aquamanovi a Captain Marvel


ikona
Mr. Hlad
aquamanavengerscaptain marvelchristian balerobin williamssuicide squadvíkendový výplach
Co mají společného Aquaman a Pixar? Jak mohl v Suicide Squad vypadat King Shark? A co všechno jste neviděli v traileru na Captain Marvel? 

Vypláchnutý výplach

Sestřih týdne
Je tu konec roku, což krom Vánoc, svátků, cukroví a stresu znamená i to, že se začne objevovat hromada sestřihu nejlepších filmů roku. A máme tu první, který se navíc zatraceně povedl. 

Výročí týdne
Od premiéry komediální klasiky Mrs. Doubtfire – Táta v sukni uběhlo už pětadvacet let a je potřeba to oslavit a ideálně tak, že se herci po čtvrt století znovu sejdou. Sice u toho už nemůže být Robin Williams, ale i tak je tohle vzpomínání docela fajn. 

Netflix týdne
Netflix vypouští do světa nový obsah poměrně často. Poměrně hodně často. Vlastně pořád a asi není v lidských silách nakoukat všechno, co na něm je. Takže si z toho v SNL rozhodli dělat alespoň srandu. 

Stromeček týdne
Už máte doma stromek? Vánoce jsou sice až za dva týdny, ale pokud nechcete, aby na vás zbyla nějaká opelichaná větev, měli byste se po stromečku začít poohlížet. A nebo to vyřešit jako fandové marvelovek

Rozhovor týdne
Bratři Anthony a Joe Russo chystají čtvrté Avengers a jejich práce je evidentně baví. Teď si udělali čas na rozhovor a skoro dvě hodiny odpovídali na otázky Collideru, takže pokud vás zajímá, jak tvoří, jak přistupují ke comicsům a další věci, pusťte si to. Jen bacha na spoilery. 

Easter Eggy
A máme tu další marvelovku s hrdinkou, kterou u nás moc lidí nezná. Captain Marvel to rozjede začátkem příštího roku, venku jsou však už dva trailery, takže pokud chcete být připraveni, pusťte si video, které je celkem důkladně analyzuje a vysvětluje kdo je kdo a co je co. 

Herec týdne
Videí o tom, jak Christian Bale hubne a nabírá kila kvůli rolím, už jsme ve výplachu možná pár měli, ale vzhledem k tomu, že ve Vice zase solidně přibral, asi neuškodí vpálit si další. Abyste se ujistili o tom, že je to možná génius, ale trochu magor. 

Monstrum týdne
Asi víte, že v Sebevražedném oddíle se měl původně místo Killer Croca objevit King Shark. Taky je velkej a zubatej, ale nakonec dostal přednost právě Croc. Kdyby ale došlo na žraloka, mohl vypadat takhle. Jo a najdete tam spoustu dalších docela zajímavých nápadů a návrhů k Suicide Squad. 

Aquaman týdne
Asi byla jen otázka času, než k něčemu takovému dojde. Aquaman, ve kterém bude Jason Momoa šéfovat mořím a oceánům, se prostě musel spojit s Hledá se Nemo. A že je to animák? Podívejte se na poslední trailer na Aquamana. Ten vlastně skoro taky. 

Duel týdne
Minule jsme chtěli vědět, v jaké roli se vám nejvíc líbil Dolph Lundgren a nesměli jste napsat Ivan Drago. Nepřekvapivě došlo na Univerzálního vojáka, Postradatelné, ale i povedené béčko Zúčtování v Malém Tokiu. 

Dnes se podíváme na Smrtelné stroje, respektive jejich hlavního zloducha Huga Weavinga, který má pár ikonických rolí. Zajímalo by nás, koho z trojice Agent Smith, Elrond a V máte nejraději. Jméno pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace