Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový moderátor Oscarů vás asi moc nepotěší


ikona
KarelR
black pantherkevin hartoscaroscary
Black Panther bude mít na pódiu při oscarovém ceremoniálu jednoho velkého fanouška. 

Internet akorát začínal rozebírat zvěsti, že se Akademii nedaří sehnat moderátora pro další Oscary, a už je všechno jinak. Kevin Hart totiž oznámil, že nás 24. února 2019 provede ceremoniálem on, čímž si prý splní jeden z největších kariérních snů.

Kevin po dvou letech nahradí Jimmyho Kimmela a stane se třetím Afroameričanem, jemuž se téhle pocty dostalo. Jeho sólovými předchůdci samozřejmě byli Whoopi Goldberg (1994, 1996, 1999 a 2002) a Chris Rock (2005 a 2016, načež ho nahradil Kimmel), který si předloni dělal legraci z toho, že tuhle práci musel vzít už proto, aby ji nedostal Kevin Hart.

Jak jste možná zjistili v Jumanji (nebo ve stand-upech), Hart není komediální hvězdou tak úplně náhodou. Řadě lidí ale nepřijde moc vtipný a většina jeho filmů bolí, takže bude dost zajímavé sledovat, jak se Rockův parťák s touhle výzvou popasuje.

---

Vytáhni v hospodě: Loňské Oscary měly nejhorší sledovanost od roku 2007, takže byla potřeba trochu star-power, no. Škoda, že nepadla volba těsně vedle na Rocka, který si hrozně moc chtěl zazpívat na Oscarech, nebo na... Davea Chappella, Donalda Glovera či Trevora Noaha?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace