Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pinocchio, náckové a superhvězdy


ikona
Mr. Hlad
guillermo del toropaddingtonpaul kingpinocchiotom hanks
Dva příběhy, dva přístupy. Půjdete po klasické disneyovce, nebo trochu temnějším příběhu?  

Guillermo del Toro si díky Oscarovi za Tvář vody může vybírat projekty, jaké chce. A teď chce natočit vysněného Pinocchia. Na jednu stranu z toho moc radost nemám, protože tahle klasická pohádka je prostě natolik známá, že nemám úplně potřebu ji vidět znovu, ale del Toro se teď o svém plánovaném animáku trošku rozpovídal a najednou to vypadá zajímavěji. Jeho Pinocchio prý nebude film pro děti nebo pro celou rodinu, což už chvilku víme, teď ale prozradil i to, že se má odehrávat v Itálii v době, kdy se k moci dostal Mussolini a fašismus. Tohle asi fakt moc veselé nebude. 

Veselé to ale nejspíš bude u Disneyho, tam chystají vlastního Pinocchia, protože se nejspíš někdo rozhodl, že úplně všechny disneyovky, které byly kreslené, dostanou novou podobu. A vzhledem k tomu, že to zatím vydělává slušné peníze, jich asi fakt uvidíme v nejbližších letech hodně. V případě Pinocchia by to ale nemuselo být špatné, protože ho bude režírovat Paul King, který má na kontě vydařeného Paddingtona. A do role Pinocchiova otce, loutkáře Gepetta, teď zkouší studio ukecat Toma Hankse. Ten odmítl nabídku na zloducha v Dumbovi a roli po něm dostal Michael Keaton, tak uvidíme, jestli se nechá přesvědčit teď. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace