Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel představí dalšího superhrdinu


ikona
Mr. Hlad
avengersblack pantherblack widowdave callahameternalsmarvelshang-chi
Comicsový Bruce Lee jménem Shang-Chi dostane šanci na stříbrném plátně. 

Příští rok dorazí do kin Avengers 4 a nikdo moc netuší, co bude po nich. Respektive víme, že dostaneme spoustu dalších filmů, ale kolik hrdinů se dožije čtvrté fáze, to jasné není. Každopádně přijde dvojka Doctora Strange a Black Panthera, vlastní film dostane Black Widow a chystají se i vesmírní Eternals. A teď přišla řada na dalšího nováčka. Na plátně by se v budoucnu měl představit Shang-Chi a přivést by ho tam měl scenárista Dave Callaham, který napsal Postradatelné, Godzillu, příští rok uvidíme jeho dvojku Zombielandu a Wonder Woman 1984

No a kdo ten Shang-Chi je? Podle jména nejspíš správně hádáte, že Asiat. Jo, Marvel slavil obří úspěch s černošským superhrdinou a teď doufá, že to zopakuje s Asiatem. A možná i proto hledá režiséra, který by pocházel z Asie, nebo měl alespoň asijské předky, ale to odbočuji. Shang-Chi se v comicsech objevil na začátku sedmdesátých let, kdy celý svět zblbnul z Bruce Lee, takže je to mistr bojových umění, byl tak rychlý, že se dovedl vyhnout letící kulce a navíc umí vytvářet svoje kopie. V comicsech byl jeho otcem legendární zloduch Fu Manchu, na něhož tedy Marvel koupil práva, už o ně ovšem přišel, přesto je možné, že právě jeho otec bude hlavním záporákem i ve filmu. U Marvelu však slibují, že jejich film nebude sbírka klišé o Asiatech a na stereotypy nedojde. No hlavně, ať seženou někoho zajímavého za kameru, aby se na ty bitky dalo koukat. Pořádná comicsová kung-fu řežba by mohla být v kinech docela fajn. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace