Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kingsmani nabírají hvězdy


ikona
Mr. Hlad
charles dancedaniel bruhlkingsmanmatthew vaughnralph fiennesrhys ifanstaron egerton
Kdo změří síly se superšpiónem Ralphem Fiennesem?  

Taron Egerton teď hodně ošklivě narazil s Robinem Hoodem a na šanci napravit si reputaci trojkou Kingsmanů si chvilku počká. Tahle série se sice vrátí do kin příští rok na podzim, ale jak už chvilku víme, nový film bude prequel. V Kingsman: The Great Game bychom se měli podívat do zákopů první světové války a Ralph Fiennes tu bude trénovat Harrise Dickinsona. I tentokrát tedy dostaneme duo nováček/mentor a za kamerou Matthew Vaughna, ale nové prostředí a nové tváře by mohly po trošku unylé dvojce Kingsmanům vrátit šťávu. A navíc se povedlo zlákat i pár dalších jmen. 

V prequelu Kingsmanů se totiž objeví Charles Dance ze seriálové Hry o trůny, Daniel Brühl z trojky Captaina Americy nebo Rhys Ifans, který trápil Andrew Garfielda v prvním The Amazing Spider-Man. O tom, koho by si měli zahrát, nepadlo oficiálně ani slovo, ale šeptá se, že Ifans by mohl být záporák a šílený a smrtelně nebezpečný ruský mystik. Asi by nás nepřekvapilo, kdyby se z něj nakonec vyklubal Rasputin. Okolo jedné z rolí se pak prý motá i Matthew Goode. Žádné superhvězdy, ale rozhodně herci, kteří se vedle hlavních hrdinů obvykle neztratí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace