Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na akční klasiku Cliffhanger


ikona
Mr. Hlad
aerocliffhangerjohn lithgowmoviezonepopkulturní milníkyrenny harlinslysylvester stallone
Sníh, akce a Sly proti bandě zabijáků pod dohledem Rennyho Harlina. To vše na velkém plátně. Tak přijďte! 

Asi jste zaznamenali, že venku začala být pořádná zima. Sníh sice není, ale kdo se tímhle faktem nechá ukolébat a vyrazí ven nalehko, pravděpodobně stráví příštích pár dní doma pod peřinou s chřipkou, takže bacha. Pořádnou zimu pro vás však připravujeme už v pondělí 3. prosince v pražském kině Aero, kde si v rámci Popkulturních ikon podle MovieZone pustíme jednu z největších pecek Sylvestera Stallona Cliffhanger. Čeká vás poctivá thrillerová jízda, ve které bude Sly uprostřed Skalistých hor bojovat s komandem zabijáků nejen o svůj život, ale i o tři kufry se stovkou milionů dolarů. 

Cliffhangera natočil specialista na zimní akčňáky Renny Harlin tři roky po druhé Smrtonosné pasti a těžko říct, co z toho se mu víc povedlo. V každém případě tady dostanete Slye ve vrcholné formě, krásné prostředí zasněžených hor a nekompromisní a drsnou akci a taky parádního záporáka Johna Lithgowa. Promítat se bude ve 20:30 a pochopitelně vás před tím čeká tradiční úvod a malý kvíz. A aby těch kvízů nebylo málo, tak od 18:30 bude ve foyer Aera probíhat velký kvíz na téma Vánoční filmy, takže se stavte. Bude to stát za to. Lístky můžete kupovat tady

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace