Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: finanční skandál a drsňák Neeson


ikona
Mr. Hlad
amanda seyfriedgary oldmankat denningsliam neesonmeryl streepna obzorunoomi rapacesteven soderbergh
Kdo chce zabít Liama Neesona? Na koho si posvítí Steven Soderbergh? A u jakého psího dramatu si pobrečíte?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Ve fantasy dramatu Wendy se na scénu vrací režisér Divokých stvoření z jižních krajin a navštívíme s ním ostrov, kde lidé nestárnou a umí cestovat časem. V thrilleru Close bude Noomi Rapace chránit mladou dívku, jejíž rodiče jsou zatraceně zazobaní. 

Steven Soderbergh bude v dramatu The Laundromat řešit, co se stane, když parta novinářů odhalí, jak si nejbohatší lidé na světě schovávají prachy. A budou u toho Meryl Streep nebo Gary Oldman. Ve Once Upon a Time in Staten Island se podíváme na to, jak se vyrůstalo v osmdesátých letech v New Yorku. 

V dramatu The Secret bude Katie Holmes hledat recept na to, jak si dát dohromady život, finanční i osobní situaci a jak se stát lepším člověkem. V hořké komedii Friendsgiving budou dvě kamarádky chystat večeři pro svoje rozhádané rodiny a kamarády. 

V thrilleru Honest Thief si Liam Neeson zahraje bankovního lupiče, který zjistí, že na straně těch hodných jsou ve skutečnosti hodně zlí a nebezpeční lidé, kteří ho chtějí zabít. V dramatu The Art of Racing in the Rain bude pes jménem Enzo zkoušet žít podle toho, jak ho to učil jeho páníček. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace