Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Call of Duty přibírá scenáristu Black Panthera


ikona
Mr. Hlad
activisionblack panthercall of dutystefano sollima
Call of Duty se nespokojí jen s jedním dílem. A naverbovalo scenáristu comicsového megahitu.  

Jen málo herních značek je tak silných jako Call of Duty. V téhle akčně-válečné řežbě jsme se podívali do druhé světové války, ale i do té třetí, řádili jsme ve Vietnamu i ve vesmíru, bojovali proti dronům i zombíkům. Každý rok vychází nový díl a já jsem to už popravdě před pár lety přestal sledovat. Vím jen, že je to pořád hodně velká událost s hodně velkým množstvím fanouškům, kteří už se pár let těší na film. A společnost Activision se netajila tím, že filmová verze by neměla být jednorázovka, ale že by mělo jít ideálně o celý filmový vesmír. 

Už nějakou dobu víme, že režie se ujme Stefano Sollima, který letos natočil solidní pokračování Sicaria, ale u Activision si už najali i scenáristu pro dvojku. Tu bude psát Joe Robert Cole, který má na kontě Black Panthera, ale o čem bude, to nikdo zatím neprozradil. A ani nás to nepřekvapuje, když netušíme, o čem by měl být první díl. Sollima ale nedávno řekl, že by rád svůj film pojal víc jako příběh o jednom vojákovi než jako klasickou válečnou podívanou. Navíc je prý připravený dělat velké kompromisy a nechce, aby filmové Call of Duty bylo za každou cenu stejné jako hra. Jde mu prý především o to, aby výsledek fungoval jako samostatný a dobrý příběh. Což je asi ideální přístup. Jestli z toho vyleze velký a povedený válečný film, bude asi všem víceméně jedno, z čeho tvůrci vycházeli. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace